Romano: 'Bayern bijna mondeling akkoord met Gravenberch'

door Bart Veenstra 32

Bron Fabrizio Romano

Romano: 'Bayern bijna mondeling akkoord met Gravenberch'

door Bart Veenstra 32

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Bayern München staat op de drempel van het bereiken van een mondelinge overeenkomst met Ryan Gravenberch. Dat meldt de Italiaanse transferjournalist Fabrizio Romano.

Volgens Romano gaat het om een contract van vijf jaar. De journalist doet overigens geen uitspraken over de hoogte van het salaris van Gravenberch bij Bayern München. Vorige week schreef BILD nog dat de middenvelder in Duitsland negen miljoen euro per jaar zou gaan verdienen, maar dat werd later door meerdere partijen ontkend.

Grootste struikelblok in de transfer van Gravenberch is nog altijd de hoogte van de transfersom. Volgens Romano wordt er nog altijd onderhandeld tussen Ajax en Bayern München over de hoogte van deze transfersom.

Noussair Mazraoui

Romano laat verder weten dat Mazraoui eveneens dichtbij een overeenstemming met Bayern is. De verdediger is na dit seizoen transfervrij en om die reden hoeven Ajax en Bayern niet te onderhandelen over een transfersom. Zowel Mazraoui als Gravenberch wordt overigens begeleid door Mino Raiola.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.