Rondom: Haller wordt luidkeels toegezongen door Ajax-aanhang

door Wessel Kroon 605

Bron Ajax Showtime

Rondom: Haller wordt luidkeels toegezongen door Ajax-aanhang

door Wessel Kroon 605

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Haller wordt toegezongen door Ajax-aanhang

Sébastien Haller is nog altijd geliefd onder het publiek van Ajax. De oud-Ajacied werd zondag luid toegezongen door de meegereisde Ajacieden. Ajax speelde zondag een oefenwedstrijd tegen het Borussia Dortmund van Haller. De ploeg van Haller won de wedstrijd met 3-1.

Medić stelt zichzelf voor

In een korte video van Ajax stelt nieuwbakken Ajacied Jakov Medić middels wat antwoorden op korte vragen. Zo vertelt hij over waarom hij voor Ajax heeft gekozen, wat zijn sterkste punten zijn en wat de hoogtepunten in zijn loopbaan zijn.

Seedorf scoort wereldgoal tijdens benefietwedstrijd

Clarence Seedorf heeft zich tijdens een benefietwedstrijd in Engeland voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne laten zien met een prachtige goal. De oud-Ajacied draaide weg van zijn directe tegenstander en schoot de bal hard in de kruising. De wedstrijd op Stamford Bridge eindigde uiteindelijk in 2-2. Op het Twitteraccount van ESPN is de goal te zien.

Borges en Ramaj verschijnen op trainingsveld Ajax

Carlos Forbs Borges en Diant Ramaj hebben zich tijdens de training van zaterdag aangesloten bij de rest van de selectie van Ajax. Het duo werd donderdag gepresenteerd en mochten zich twee dagen later op een regenachtig Sportpark De Toekomst melden voor een trainingssessie, zo is te zien via het Instagramaccount van Ajax.

ESPN zendt open dag Ajax live uit

ESPN zendt de open dag van Ajax dinsdag live uit via YouTube. Tijdens de open dag zal er een feestelijk programma zijn. Na het programma zullen de spelers en staf van Ajax gepresenteerd worden aan het publiek. De dag zal worden afgesloten met een open training in de Johan Cruijff ArenA.

Bondscoach Koeman brengt bezoek aan training Ajax

Ronald Koeman heeft vrijdag de training van Ajax bezocht, zo meldt De Telegraaf. De bondscoach van het Nederlands Elftal gaat langs bij meerdere topclubs in de Eredivisie. Op Sportpark de Toekomst hield Koeman na afloop van de training nog een conversatie met Ajax-coach Maurice Steijn. In zijn selectie lopen meerdere potentiële internationals rond met Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Davy Klaassen en Kenneth Taylor. Nederland speelt in september de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden tegen Griekenland en Ierland.

Litmanen en Huntelaar schitteren in promo derde shirt

Het derde shirt van Ajax is onthuld en ook dit jaar heeft de club groots uitgepakt met de promotie ervan. In de promovideo van het Europese shirt van 2023/24 schitteren onder meer twee Ajax-prominenten: Klaas-Jan Huntelaar en Jari Litmanen. Check de video hieronder.

Sneijder biedt in gesprek met F-Side excuses aan voor acties uit verleden

Wesley Sneijder heeft in gesprek met de F-Side zijn excuses aangeboden voor acties en uitspraken in het verleden. Recent werd bekend dat Sneijder in gesprek zou zijn voor een functie in de technische staf van Maurice Steijn. Hierop volgden veel negatieve reacties, onder meer van de fanatieke supportersgroep, vanwege meerdere uitingen van de oud-Ajacied. Zo reed Sneijder een paar jaar geleden in zijn auto richting Amsterdam, terwijl hij, lichtelijk provocerend, een Utrechts liedje meezong. Via Instagram laat Sneijder weten dat zijn acties niet handig waren. 'Ajax is voor mij veel meer dan een voetbalclub', schrijft hij. 'Ajax is familie. Ik ben een ras-Utrechter. Voor mij geldt ook: voor eens een Ajacied, voor altijd een Ajacied.'

Rondom: Haller wordt luidkeels toegezongen door Ajax-aanhang
Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.