Rondom Ajax: Seizoenkaarten voor nieuwe seizoen volledig uitverkocht

door Timo Suur 286

Rondom Ajax: Seizoenkaarten voor nieuwe seizoen volledig uitverkocht

door Timo Suur 286

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Zie hier de Rondom Ajax van vorige week!

Seizoenkaarten voor nieuwe seizoen volledig uitverkocht

Alle seizoenkaarten bij Ajax voor volgend seizoen zijn verkocht, zo meldt de club op Ajax.nl. Bija 42.000 Ajax-fans hebben hun seizoenkaart verlengd en dit betekent dat de seizoenkaarten voor het seizoen 2024/25 zijn uitverkocht. De supporters op de F-side hebben nog tot en met zondag 30 juni om hun seizoenkaart te verlengen. De rest van het stadion wordt beschikbaar gesteld voor de losse kaartverkoop.

Brobbey dolt met leden van Broederliefde

Brian Brobbey bereidt zich met het Nederlands elftal voor op het EK, maar ook in serieuze tijden is er tijd voor ontspanning. Zo meldt hij zich rond de training van Oranje aan de zijlijn, waar leden van de rapgroep Broederliefde op hem wachten. Ze hebben een vraag voor hem in petto, waar Brobbey de grap wel van inzet en dan ook vrolijk in meegaat. Broederliefde komt namens entertainmentgroep Supergaande met een voetbalshow rond het Nederlands elftal en het EK.

Rensch, Hato en Van den Boomen reageren op nieuwe uitshirt

Devyne Rensch, Jorrel Hato en Branco van den Boomen hebben positief gereageerd op het nieuwe uitshirt van Ajax. Hato merkt gelijk op dat het tenue goed past bij zijn gele voetbalschoenen, terwijl Rensch onder de indruk is van de gele details. Van den Boomen vindt de trainingscollectie lekker zitten en voegt daaraan toe dat 'Adidas altijd kwaliteit is'. Daarnaast doet de kleurencombinatie hem denken aan de nationale ploeg van Colombia.

Hato ontmoet minister van Justitie van Curaçao 

Jorrel Hato heeft de minister van Justitie van Curaçao, Shalten Hato, ontmoet. De naamgenoot van de jonge verdediger was onlangs op De Toekomst voor een ontmoeting met de Ajacied, zo is te zien op Ajax.nl. De minister van Curaçao is een aantal keer per jaar in Nederland voor werkbezoek, zo ook deze keer. Shalten Hato wilde graag eens kennis maken met Ajax en de jonge Ajacied. 'Dat is de reden dat we hier zijn.'

'Ik kreeg steeds de vraag of ik familie was van Jorrel Hato', vertelt de minister. 'Ik weet dat we allebei Hato's zijn, maar ik ken niet de hele familie', vertelt hij over de eventuele familie banden. Nadat de minister een Ajax-shirt in ontvangst had genomen van het jonge talent en de Ajacied een cadeau kreeg van de minister, ging het tweetal aan tafel zitten om elkaar beter te leren kennen. Onderwerpen als school, familie en Curaçao werden veelal besproken.

Rensch blijkt opvallend accuraat in zijn passing

Devyne Rensch heeft met Ajax een teleurstellend seizoen achter de rug, maar blijkt zelf lang niet in alle facetten van het spel tegen te hebben gevallen. CIES Football zocht uit dat de Ajacied tot de top tien van backs onder de 23 jaar uit de acht grootste competities uit Europa behoort voor wat betreft het slagingspercentage van zijn passes. Dat niet alleen: Rensch voert de lijst zelfs aan met een percentage van 90,8. Hiermee blijft hij namen als Ian Maatsen (Borussia Dortmund), Josko Gvardiol (Manchester City) en Malo Gusto (Chelsea) voor op het gebied van succesvolle passes.

Voormalig Ajacied Tadić als aanvoerder met Servië naar EK in Duitsland 

Dusan Tadić zal op het aankomende EK in Duitsland de aanvoerdersband dragen voor Servië, zo valt te lezen op de officiële kanalen van de Servische voetbalbond. De oud-Ajacied speelt met zijn land in de groepsfase tegen Engeland, Denemarken en Slovenië en zal dat dus doen als captain. Ook voormalig Ajacied Nemanja Gudelj zit bij de selectie van bondscoach Dragan Stojković. Servië opent het EK op 16 juni in de Veltins-Arena in Gelsenkirchen, met Engeland als tegenstander.

Brobbey en Bergwijn melden zich bij Nederlands elftal

Brian Brobbey en Steven Bergwijn hebben zich maandag bij het Nederlands elftal gemeld, zo is te zien op beelden van OnsOranje. De in de voorselectie opgenomen en momenteel al beschikbare spelers kwamen bijeen voor een driedaagse trainingsstage, waarbij onder anderen de Ajacieden moeten bewijzen dat zij een plek in de 26-koppige EK-selectie verdienen.

De voorselectie van Oranje bestaat uit dertig spelers en dus moeten er nog vier afvallen. Marten de Roon kampt met een blessure en viel al af, waardoor er nog drie afvallers aangewezen moeten worden. Woensdag maakte Koeman tijdens een persconferentie zijn definitieve selectie bekend. Het EK begint voor het Nederlands elftal op 16 juni met een wedstrijd tegen Polen.

Meld je hier aan voor de EK-poule van Ajax Showtime en win mooie prijzen!

Zaterdag nemen Borussia Dortmund en Real Madrid het tegen elkaar op in de finale van de Champions League! Krijg nu 50 of 100 keer je inzet terug als Real Madrid zegeviert! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+!

Profiteer van een 50% profitboost bij het maken van een Bet Builder voor de Champions League-finale! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.