Ajax presenteert nieuw uittenue voor seizoen 2024-2025

door Jari Perridon 837

Bron AS

Ajax presenteert nieuw uittenue voor seizoen 2024-2025

door Jari Perridon 837

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax heeft vrijdag het nieuwe Adidas uitshirt voor het seizoen 2024/25 bekendgemaakt. De Amsterdamse club zal tijdens het volgende seizoen te bewonderen zijn in een grijsblauw-achtig shirt met gele accenten. Verder heeft Ajax ook de nieuwe trainingscollectie gelanceerd! Je kunt het shirt bestellen in de Ajaxshop!

Het nieuwe uitshirt kent een grijsblauw-achtige accentkleur. Op het tenue is een bevlekt patroon terug te vinden met donkere en lichtere tinten. Dit design is geïnspireerd op de penseelstreken van grootmeester Vincent van Gogh. Dit representeert de creatieve kant van Ajax en staat symbool voor het talent. Het logo van Ajax heeft dezelfde kleur als het shirt, de details in het embleem zijn geel gemaakt. Ook de sponsor Ziggo en het Adidas-logo (inclusief strepen) zijn voorzien van dezelfde kleur geel. Hetzelfde geldt voor de bedrukking, op de meer effen achterkant van het uitshirt.

Wat verder opvalt aan het nieuwe uittenue zijn de blauwgroene banen die via de heup naar boven lopen en eindigen ter hoogte van de schouders. Verder kent het shirt een v-hals met gele doorgetrokken streep die aan de achterzijde van de hals zit. Ook de drie andreaskruizen zijn terug te vinden aan de achterzijde van de hals.

Trainingslijn Ajax

Verder hebben Ajax en Adidas ook de nieuwe trainingscollectie van het seizoen 2024/25 geïntroduceerd. Zowel de spelers als de staf zullen in deze lijn te zien zijn. Logischerwijs heeft deze collectie dezelfde kleuren als het uittenue van de club. De gele kleur is meer aanwezig in de trainingscollectie. Zo is de trainingstop van de nieuwe collectie voornamelijk geel met donkerblauwe accenten. Dit geldt ook voor een van de nieuwe training shirts. Er is ook een blauw training shirt verkrijgbaar, dit shirt heeft gele accenten. De broeken van de nieuwe trainingscollectie zijn blauw met gele accenten.

De nieuwe uitcollectie is vanaf dit moment verkrijgbaar via de webshop van Ajax, de Official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad.

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Zie hieronder een paar foto's van het nieuwe uitshirt: 

Ajax presenteert nieuw uittenue voor seizoen 2024-2025
Ajax presenteert nieuw uittenue voor seizoen 2024-2025
uitshirt ajax 2425 5
Ajax presenteert nieuw uittenue voor seizoen 2024-2025
Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.