Romano ontkent Bergwijn-deal, maar ziet wel potentie: 'Onderhandelingen nog altijd bezig'

door BadembaBarrie 383

Bron Fabrizio Romano

Romano ontkent Bergwijn-deal, maar ziet wel potentie: 'Onderhandelingen nog altijd bezig'

door BadembaBarrie 383

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Er is nog geen sprake van een akkoord tussen Ajax en Tottenham Hotspur over de transfer van Steven Bergwijn. Dat meldt Fabrizio Romano zaterdagavond op Twitter. De journalist stelt dat de onderhandelingen over de overgang van de Nederlands international nog altijd lopen.

Alle betrokken partijen staan met elkaar in contact en er is nog altijd een goede kans op een deal, stelt Romano. Van een akkoord is, volgens de inmiddels befaamde transferjournalist, nog geen sprake.

Met zijn tweet lijkt Romano in te gaan op geruchten die eerder op zaterdag de ronde deden. De Turkse transferjournalist Ekrem Konur tweette toen dat Ajax en Spurs akkoord waren over een bedrag van zo'n 23 miljoen euro. Dat gerucht lijkt, op basis van de tweet van Romano, dus nergens op te berusten.

'22 miljoen plus bonussen'

De geruchten over de overstap van Bergwijn naar Ajax lopen al sinds januari en Romano bevestigt in zijn tweet dat de Amsterdammers er al sinds die tijd mee bezig zijn. Eerder meldde De Telegraaf dat Ajax en Tottenham waarschijnlijk een akkoord konden bereiken op een bedrag van 22 miljoen, met 3 miljoen aan praktisch gegarandeerde bonussen. Het laatste concrete bod dat Ajax echter naar verluidt gedaan heeft, lijkt rond de 17 miljoen te bedragen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties