Romano: 'Napoli wil Tagliafico huren en wil koopoptie toevoegen aan deal'

door Gino Haverkamp 32

Bron Twitter

Romano: 'Napoli wil Tagliafico huren en wil koopoptie toevoegen aan deal'

door Gino Haverkamp 32

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Napoli wil Nicolás Tagliafico huren van Ajax, zo meldt transferjournalist Fabrizio Romano zondagochtend op Twitter. De Italiaan maakt ook melding van eventuele interesse van Chelsea, maar sinds december is die club niet meer concreet geweest voor de Argentijn.

De Italiaanse club wil de Ajacied deze winter graag overnemen, zo meldt Romano, maar in eerste instantie wel voor een verhuurperiode. Naar verluidt wil Napoli wel een koopoptie toevoegen aan de deal, waardoor Tagliafico in de zomer definitief naar de club naar Napels kan overstappen. Ajax heeft volgens Romano nog niet gereageerd.

Eerder dit weekend meldde ook collega Gianluca Di Marzio de interesse van Napoli in Tagliafico. Ook Chelsea was in de race voor de Argentijn, vooral in december toen bekend werd dat vaste linksback Ben Chilwell langdurig geblesseerd is geraakt. In januari zijn er echter geen gesprekken geweest met Ajax.

Publiekslieveling zonder basisplaats

Tagliafico speelt sinds januari 2018 in het shirt van Ajax. Hoewel de publiekslieveling lang een vaste basisplaats had, is dat sinds dit seizoen niet meer het geval. De international kwam gedurende de eerste seizoenshelft slechts dertien keer in actie, waarvan het gros van de duels als invaller.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties