Geruchtenmolen: 'Napoli neemt contact op met Ajax voor Tagliafico'

door BadembaBarrie 413

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Napoli neemt contact op met Ajax voor Tagliafico'

door BadembaBarrie 413

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is weer geopend en dat betekent dat de geruchten omtrent Ajax flink toenemen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 15 januari

'Napoli neemt contact op met Ajax voor Tagliafico'

Nicolás Tagliafico kan op serieuze interesse uit de Serie A rekenen. Napoli heeft zich naar verluidt in Amsterdam gemeld met de boodschap dat het de Argentijnse linksback graag zou willen overnemen. Dat meldt Gianluca Dimarzio op zijn eigen website. De transfer zou nog verre van een zekerheid zijn, omdat de onderhandelingen Ajax gecompliceerd lijken, ondanks dat Tagliafico nog maar anderhalf jaar onder contract staat. Napoli is momenteel de opties aan het afwegen en oordeelt naar verwachting halverwege volgende week of Tagliafico haalbaar genoeg is.

'Hull City wil Danilo inlijven als eerste aanwinst na overname'

Danilo Pereira kan mogelijk verhuizen naar de EFL Championship. Hull City AFC zou namelijk geïnteresseerd zijn in de handtekening van de Braziliaanse spits, zo meldt Turks journalist Yağız Sabuncuoğlu. De Engelse club is vrijwel rond met de Turkse mediamagnaat Acun Ilicali voor een overname en de eerste aanwinst zou Danilo moeten zijn. Het is niet bekend of het gaat om een definitieve overstap of een huurdeal.

Donderdag 13 januari

'Sampaoli wil Tagliafico naar Marseille halen'

Nicolás Tagliafico kan deze winter overstappen naar Olympique Marseille, zo meldt RMC Sport op basis van berichtgeving van Mercato. Marseille wordt getraind door de Argentijn Jorge Sampaoli, die Tagliafico nog kent van hun gezamenlijke tijd bij het nationale elftal in 2017 en 2018. De linksback had destijds steevast een basisplaats en de coach lijkt nog altijd gecharmeerd van hem te zijn. Sampaoli wil zijn selectie maar wat graag met Tagliafico versterken, maar de transfer is nog geen uitgemaakte zaak. Dat komt omdat naast Marseille ook verscheidene Engelse clubs interesse in Tagliafico zouden hebben.

Dinsdag 11 januari

'Tottenham Hotspur zal nieuw bod van Ajax op Bergwijn accepteren'

Tottenham Hotspur is van plan om het bod van Ajax op Steven Bergwijn te accepteren. Dat meldt transferexpert Pedro Almeida via zijn Twitter-account. De vleugelaanvaller zal nog deze winter de overstap maken naar de Amsterdamse topclub. Ajax zal Bergwijn de komende zes maanden huren van Tottenham Hotspur, waarna de Amsterdammers een verplichte optie tot koop moeten lichten.

Om welk bedrag het voor de rechtspoot gaat, is niet bekend. Eerder kwam naar buiten dat The Spurs een bod van 18 miljoen euro hebben afgewezen. Marc Overmars zou volgens De Telegraaf wel hoger willen bieden dan de 18 miljoen euro en daar lijkt nu sprake van te zijn, gezien Tottenham Hotspur het nieuwe bod van Ajax lijkt te willen accepteren.

Bergwijn ging in de winter van 2020 naar Tottenham Hotspur, nadat de Premier League-club uit Londen 30 miljoen euro betaalde voor de toenmalig aanvaller van PSV. Bergwijn heeft daarnaast ook een verleden bij Ajax, gezien hij tussen medio 2005 en medio 2011 in de jeugdopleiding van de Amsterdammers speelde.

Maandag 10 januari

'Ajax wijst bod van 15 miljoen euro op Neres af'

Ajax heeft een bod van vijftien miljoen euro van Shakhtar Donetsk op David Neres afgewezen. Dat meldt het Braziliaanse medium UOL Esporte. Naar verluidt verlangt Ajax een bedrag van twintig miljoen euro voor de Braziliaanse aanvaller. Shakhtar Donetsk zou de hoop op het overnemen van Neres echter nog niet opgeven. Neres heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2023.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties