Rijkhoff kreeg negatieve reacties na Ajax-vertrek: 'Verbaasde mij wel'

door Thijs Zwagerman 51

Bron ELF Voetbal

Rijkhoff kreeg negatieve reacties na Ajax-vertrek: 'Verbaasde mij wel'

door Thijs Zwagerman 51

Bron ELF Voetbal

Laatst geüpdatet

Julian Rijkhoff is verbaasd over de ophef die er ontstond na zijn vertrek bij Ajax. De zestienjarige spits koos begin dit kalenderjaar voor een overgang naar Borussia Dortmund en ontving voornamelijk via social media veel negatieve reacties op zijn transfer.

‘Ja, er was het nodige rumoer. Dat zo werd uitgepakt, vooral op social media, verbaasde mij wel. Ik kreeg al snel veel haatberichten. Dat was soms moeilijk, maar je leert ermee dealen door niet alles te lezen’, vertelt Rijkhoff aan ELF Voetbal.

De talentvolle spits speelt inmiddels zijn wedstrijden voor de O19-ploeg van Borussia Dortmund. Met dat elftal treft Rijkhoff binnenkort zijn oude ploeggenoten van Ajax in de Youth League. Ondanks de vele en vaak negatieve reacties op zijn transfer naar Borussia Dortmund, is Rijkhoff nog altijd blij met zijn keuze. ‘Ik laat het langs mij heen gaan. Net als bij wat er in de media allemaal werd geschreven. De mensen die dicht bij mij staan en ikzelf weten waarom ik voor Borussia Dortmund heb gekozen’, besluit de spits.

Krijg 5,50 keer je inzet terug als Berghuis de openingsgoal maakt bij Oranje!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.