'Onana lijkt al in vergevorderd stadium met Internazionale'

door Jesse ter Haar 60

Bron Corriere Dello Sport

'Onana lijkt al in vergevorderd stadium met Internazionale'

door Jesse ter Haar 60

Bron Corriere Dello Sport

Laatst geüpdatet

André Onana lijkt na het huidige seizoen te verkassen naar Internazionale, zo blijkt uit informatie van Corriere dello Sport. Beide kampen zouden al contact hebben gehad en er wordt zelfs al gesproken over een principeakkoord.

De goalie zit momenteel nog een schorsing van negen maanden uit naar aanleiding van het schenden van de dopingregels. Sinds afgelopen zaterdag hervatte hij de training weer in Amsterdam, maar dat deed hij nog wel bij Jong Ajax. Op 4 november vervolgens, is hij weer speelgerechtigd.

Naar verluidt komt Albert Botines, zaakwaarnemer van Onana, zeer spoedig naar Amsterdam om in gesprek te gaan met de clubleiding. Het is echter nog maar de vraag of dit ook over een eventuele contractverlenging zal gaan, want als de informatie klopt, speelt Onana vanaf het seizoen 2022/2023 voor Internazionale.

Eerder liet Marc Overmars zich al uit over de kansen op een contractverlenging voor Onana. De directeur voetbalzaken van Ajax gaf aan niets uit te sluiten in de voetbalwereld, maar de kans lijkt nihil.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.