'Mislintat was met zaakwaarnemer Mikautadze bij Formule 1-race op Zandvoort'

door Bart Veenstra 837

Bron De Telegraaf

'Mislintat was met zaakwaarnemer Mikautadze bij Formule 1-race op Zandvoort'

door Bart Veenstra 837

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Sven Mislintat, de directeur voetbalzaken van Ajax, was volgens Franse bronnen samen met Alain Migliaccio, de zaakwaarnemer van Metz-aanvaller Georges Mikautadze (22), te gast bij de Grand Prix van Nederland in Zandvoort. Dat meldt De Telegraaf maandagochtend.

Ajax hoopt volgens de ochtendkrant nog altijd te stunten met de komst van Thiago Almada van Atlana United, maar zoals het er nu naar uitziet lijkt de Amsterdamse club daar niet in te slagen. Zodoende geldt Mikautadze als het goedkopere alternatief. Bronnen rondom zijn club FC Metz melden aan De Telegraaf dat Ajax onderhandelt met de Georgiër, die volgens Voetbal International zelf maar al te graag de overstap naar de Johan Cruijff ArenA wil maken.

Almada geniet voorkeur staf en scouting Ajax

Mikautadze zou meer een spits zijn dan een aanvallende middenvelder en zodoende hebben de scouting en staf van Ajax een duidelijke voorkeur voor Almada. Desondanks wil Mislintat geen risico lopen en pakt hij door bij de Georgiër, zo valt te lezen. Om de nek van Mikautadze hangt een prijskaartje van ongeveer vijftien miljoen euro.

Almada lijkt een stuk duurder te zijn. De Telegraaf schrijft dat Mislintat afgelopen week te horen kreeg dat de Argentijn ruim vijftien miljoen euro vast en inclusief bonussen meer dan twintig miljoen euro moet kosten. Na afgelopen weekend - waarin hij scoorde en twee assists leverde - lijkt hij nog iets meer waard te zijn. 'Het lijkt erop dat hij daar van zijn collega Susan Lenderink en de raad van commissarissen geen toestemming voor krijgt', zo wordt geschreven.

De transfermarkt is nog enkele dagen geopend. Aankomende vrijdag is de zogeheten Deadline Day van deze zomerse transferperiode. Op die dag hebben clubs tot 00.00 uur de tijd om spelers aan te trekken en te verkopen. Ajax hoopt nog een vervanger voor de naar West Ham United vertrokken Mohammed Kudus binnen te halen.

Bestel nu iets uit de nieuwe 3rd casual collectie van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.