Almada reageert op interesse Ajax: 'Speel nu ook bij een grote club'

door Gino Haverkamp 425

Almada reageert op interesse Ajax: 'Speel nu ook bij een grote club'

door Gino Haverkamp 425

Laatst geüpdatet

Thiago Almada heeft voor het eerst een reactie gegeven op de vermeende interesse van Ajax. Dat heeft hij gedaan na de 4-0 zege van Atlanta United op Nashville SC, waar hij een groot aandeel in had.

Erg inhoudelijk reageert de Argentijn niet op de interesse. Hij stelt vooral hard te blijven werken en zijn best te doen. 'Het enige wat ik heb gezegd is dat ik er over na zou denken met mijn familie als er een mooie aanbieding komt', citeert Voetbal International hem. 'Maar ik speel nu ook bij een grote club en wil gewoon mijn best doen.'

Almada heeft in de nacht van zaterdag op zondag in ieder geval zijn visitekaartje afgegeven. Bij de 4-0 zege op Nashville SC tekende de wereldkampioen voor de 2-0 en gaf hij een assist. In de MLS is de middenvelder één van de meest productieve spelers met negen goals en twaalf assists.

Almada of Mikautadze?

Ajax is naar verluidt niet de enige club die aast op Almada. Hij zou interesse genieten van meerdere topclubs in Europa. Mocht Almada niet haalbaar zijn, dan zou Ajax zijn zinnen zetten op de Georgiër Georges Mikautadze van FC Metz.

Bestel nu iets uit de nieuwe 3rd casual collectie van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.