'Ajax moet meer betalen voor Almada dan eerdergenoemde bedrag'

door NielsOpdam 296

Bron The Athletic

'Ajax moet meer betalen voor Almada dan eerdergenoemde bedrag'

door NielsOpdam 296

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

Ajax moet meer dan vijftien miljoen euro betalen voor Thiago Almada, zo schrijft The Athletic vrijdagmiddag. Eerder schreef De Telegraaf dat de aanvallende middenvelder 'iets meer dan vijftien miljoen euro exclusief bonussen' moet kosten. The Athletic schrijft nu dat dit niet het geval is.

Het Engelse medium schrijft dat er 'informele gesprekken' zijn geweest via tussenpersonen, maar dat er nog geen officiële biedingen zijn gedaan. De Amsterdammers zien Almada als de vervanger van Mohammed Kudus, die naar West Ham United vertrekt. 'Berichten in Nederland suggereren dat een vergoeding van ongeveer vijftien miljoen euro een deal rond zou kunnen krijgen, maar dat is niet het geval', schrijft The Athletic.

De Amerikaanse club betaalde een recordbedrag aan Velez Sarsfield voor de diensten van Almada. Sindsdien is de middenvelder onder meer wereldkampioen geworden met Argentinië. 'Er wordt aangenomen dat Atlanta een bedrag nodig heeft dat rond het MLS-record ligt', weet het medium te melden. Dat MLS-record ligt op 29 miljoen dollar, dat is omgerekend zo'n 26,9 miljoen euro.

'Mislintat en Steijn hebben goede hoop op komst Almada'

De Telegraaf meldde eerder een transfersom van iets meer dan vijftien miljoen euro. Volgens het medium hebben Sven Mislintat en Ajax-trainer Maurice Steijn in ieder geval goede hoop dat de Raad van Commissarissen en Susan Lenderink, financieel directeur van Ajax, akkoord gaan met de komst van Almada. Een voorwaarde hiervan is dat Mohammed Kudus voor zo'n 45 miljoen euro wordt verkocht aan West Ham United.

Bestel nu iets uit de nieuwe 3rd casual collectie van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.