Komst Sneijder lijkt van de baan: 'Eenzijdige actie Ajax is geen basis voor samenwerking'

door Brent Tomassen 403

Bron Instagram Wesley Sneijder

Komst Sneijder lijkt van de baan: 'Eenzijdige actie Ajax is geen basis voor samenwerking'

door Brent Tomassen 403

Bron Instagram Wesley Sneijder

Wesley Sneijder lijkt niet terug te keren in een technische functie bij Ajax. Op Instagram laat de recordinternational weten niet blij te zijn met het feit dat Ajax de gesprekken tussen de club en hem 'on hold' heeft gezet.

Eerder op dinsdag sprak Maurice Steijn zich nog hoopvol uit over een samenwerking met Sneijder tegen ESPN. 'Dat is heel even on hold gezet. We hebben met Wesley gesproken en dat verzoek kwam bij Wesley vandaan. Hij wil het trainersvak in. Ik vind dat we dat soort spelers een podium moeten geven. Maar ik heb met Sven (Mislintat, red.) besproken om ons echt te richten op de transferperiode en Wesley gaat zich richten op de trainerscursus', vertelde de oefenmeester.

Sneijder reageert op 'eenzijdige actie'

De uitleg van Steijn lijkt niet goed te zijn gevallen bij Sneijder, want een paar uur later plaatst de Ajacied een bericht waarin hij schrijft dat de beslissing van Ajax om de gesprekken te pauzeren een eenzijdige actie van de club zou zijn. 'Dit geeft me geen basis voor samenwerken en zeker niet het gevoel van thuiskomen in een warm bad bij mijn jeugdliefde', luidt de boodschap van Sneijder.

De oud-middenvelder vervolgt: 'Ajax kiest voor een koers die ver weg staat van het DNA waarin ik ben opgegroeid. Ik hoop dat dit leidt tot succes en ik wens ook oprecht iedereen bij Ajax het allerbeste. Uiteraard zal ik Ajax als fan blijven volgen. Eens een Ajacied, altijd een Ajacied!'

Bestel nu het derde shirt van het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.