Sneijder reageert op mogelijke functie bij Ajax: 'Gaat over een rol als assistent-trainer'

door Brent Tomassen 146

Bron ESPN

Sneijder reageert op mogelijke functie bij Ajax: 'Gaat over een rol als assistent-trainer'

door Brent Tomassen 146

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Wesley Sneijder kan nog niet definitief bevestigen dat hij aan de slag gaat bij Ajax, zo vertelt de oud-middenvelder aan ESPN. Eerder werd bekend dat Sneijder in beeld zou zijn voor een functie in de technische staf van Ajax 1.

Het nieuws van een mogelijke terugkeer werd door meerdere supportersgroepen niet bepaald positief ontvangen, maar na een gesprek met de F-Side, waarin Sneijder zijn excuses aanbood voor eerdere uitlatingen over Ajax en zijn liefde voor Utrecht, lijkt de kou inmiddels uit de lucht.

'Ik ben nu in het buitenland. De privésituatie met mijn moeder heeft er behoorlijk ingehakt. Ik heb inderdaad gesprekken gehad bij Ajax, ook met Maurice Steijn', vertelt Sneijder. Recentelijk werd bekend dat de moeder van de 134-voudig international op 59-jarige leeftijd is overleden.

Sneijder benadert als assistent-trainer

De oud-Ajacied laat in gesprek met ESPN ook weten voor welke functie hij is benaderd door de club, maar geeft daarbij aan dat er nog geen definitief besluit is gevallen. 'Het gaat dan over een rol als assistent-trainer. Niet een rol in de directie. Maar ik weet het nog niet. Ik ga nu alles op een rijtje zetten.'

Ajax heeft zijn nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Bestel hier het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.