Kaplan helemaal hersteld van blessure: 'Lekker om weer voluit te kunnen gaan'

door Bart Veenstra 16

Bron Voetbal International

Kaplan helemaal hersteld van blessure: 'Lekker om weer voluit te kunnen gaan'

door Bart Veenstra 16

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Ahmetcan Kaplan is hard op de weg terug om topfit te geraken. De Turkse verdediger, die in de afgelopen zomer overkwam van Trabzonspor, wacht nog altijd op zijn eerste minuten voor Ajax, al is het goede nieuws dat hij af is van zijn knieproblemen.

Ajax is op dit moment op trainingskamp in het Spaanse Marbella en Voetbal International sprak Kaplan na afloop van de training. 'Ik voel me helemaal fit, lekker om weer voluit te kunnen gaan', zegt Kaplan, die in de zomer voor 9,5 miljoen euro overkwam van Trabzonspor.

Schreuder blij met terugkeer Kaplan in training Ajax

Trainer Alfred Schreuder is blij dat Kaplan weer van de partij is. 'Het is mooi dat hij gewoon weer volledig mee kan doen met de teamtraining en geen last meer heeft', aldus de trainer, die in de eerste seizoenshelft voor een lange periode niet kon beschikken over de opvolger van Perr Schuurs bij Ajax.

Ajax is deze week op trainingskamp in Marbella. De selectie van de Amsterdamse club arriveerde er maandag en zal er blijven tot en met zaterdag. Op zaterdagochtend speelt Ajax een oefenduel met Blackburn Rovers. Mogelijk kan Kaplan in die wedstrijd minuten maken.

Bij Jacks kun je nu vijftig keer je inzet terugkrijgen als Nederland van Qatar wint. Check snel hoe het werkt!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.