Hansen niet mee op trainingskamp vanwege contractperikelen

door Thijs Zwagerman 178

Bron Ajax Showtime

Hansen niet mee op trainingskamp vanwege contractperikelen

door Thijs Zwagerman 178

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Sontje Hansen is een opvallende afwezige op het trainingskamp van Ajax in Marbella. De twintigjarige aanvaller is volledig fit, maar ontbreekt op het trainingskamp vanwege contractperikelen. Hansen traint deze week individueel op De Toekomst.

Hansen heeft bij Ajax een aflopend contract en hoewel gesprekken over een verlenging nog steeds worden gevoerd heeft de Ajax-leiding besloten om Hansen deze week in Amsterdam te laten. Ajax wilde Hansen alleen meenemen naar Marbella als hij voor het trainingskamp zijn contract zou verlengen.

Een akkoord tussen kamp Hansen en Ajax werd echter nog niet bereikt, waardoor de club zich genoodzaakt voelde om Hansen thuis te laten. Dit betekent echter niet dat een vertrek van de jonge aanvaller aanstaande is, want Hansen wil dit seizoen het liefst bij Ajax afmaken en hoopt alsnog tot een akkoord over een contractverlenging te komen.

Afgeketste contractverlenging en verhuurperiode

Afgelopen zomer zag het er lange tijd naar uit dat Hansen zijn contract zou verlengen om vervolgens aan een Eredivisie-club verhuurd te worden, maar dit ging vlak voor het verstrijken van de transferwindow uiteindelijk niet door omdat Ajax de aanvaller binnenboord wilde houden. Sinds het afketsen van deze deal zijn Hansen en Ajax opnieuw met elkaar in gesprek over een contractverlenging, maar vooralsnog dus zonder het gewenste resultaat. Door Hansen niet mee te nemen op het trainingskamp in Spanje probeert Ajax de druk op de aanvaller nu op te voeren.

Thijs Zwagerman (Twitter: @ThijsZwagerman | e-mail: t.zwagerman@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.