'Kalokoh verlengt dinsdag contract, Gooijer is de volgende in de rij'

door Bart Veenstra 80

Bron Algemeen Dagblad

'Kalokoh verlengt dinsdag contract, Gooijer is de volgende in de rij'

door Bart Veenstra 80

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

David Kalokoh gaat dinsdag zijn contract bij Ajax verlengen. Dat meldt Ajax-watcher Johan Inan van het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. Kalokoh, die nu nog een contract heeft tot medio 2024, gaat een contract tekenen tot de zomer van 2027.

Kalokoh kwam in de zomer van 2018 over vanuit de jeugdopleiding van VVV-Venlo. De aanvaller, die geboren is in Sierra Leone, speelt inmiddels voor Jong Ajax. Voor het belofteteam van de Amsterdamse club speelde hij dit seizoen tot dusver zeven duels. In de 468 minuten die hij speelde, was hij goed voor één doelpunt.

Gooijer de volgende, Misehouy voor de langere adem

Overigens is Kalokoh niet de enige die zijn contract bij Ajax gaat verlengen. Inan meldt namelijk dat Tristan Gooijer de volgende in de rij is. Ook zijn contract loopt na dit seizoen af. Binnenkort lijkt daar verandering in te gaan komen voor de talentvolle verdediger.

Ook Gabriël Misehouy beschikt over een aflopend contract, al is zijn contractverlenging er volgens Inan één voor de langere adem. De aanvallende middenvelder is bezig aan een goed seizoen voor Jong Ajax. In zeven duels was hij drie keer trefzeker en gaf hij tweemaal een assist.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.