Geruchtenmolen: 'Manchester United rekent op transfer Brobbey naar Ajax'

door Justin Fokkens 2793

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Manchester United rekent op transfer Brobbey naar Ajax'

door Justin Fokkens 2793

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is officieel open en dus nemen de geruchten over Ajax toe. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, vooral interessant talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 9 juli

'Manchester United rekent op transfer Brobbey naar Ajax'

Manchester United verwacht dat Brian Brobbey uiteindelijk de overstap naar Ajax zal maken, dat meldt The Manchester Evening News. Eerder werd gemeld dat de ploeg van trainer Erik ten Hag interesse zou hebben in de spits van RB Leipzig, maar bronnen rondom de Engelse grootmacht hebben volgens het medium laten blijken weinig vertrouwen in de komst van de spits te hebben. Daarentegen rekent Manchester United echter nog wel op de handtekening van oud-Ajacied Christian Eriksen. Bovendien is de concrete interesse in Ajacied Lisandro Martínez al enige tijd bekend.

'Suárez kiest binnen twee weken voor Nederland, Italië of Spanje'

Luis Suárez beslist binnen twee weken over zijn voetbaltoekomst. Dat schrijft Referí, de sportrubriek van de Uruguayaanse krant El Observador. Volgens het medium zijn er nog drie serieuze opties. Deze opties bevinden zich naar verluidt in Nederland, Italië en Spanje. Referí noemt hierbij onder andere de namen van Ajax, Sevilla en Valencia. Eerder op de zaterdag werd Suárez in Italië gelinkt aan AC Monza, maar ook Juventus en Atalanta Bergamo worden genoemd.

Woensdag 6 juli

Romano verwacht dat Martínez deze week kiest tussen United en Arsenal

Fabrizio Romano denkt dat deze week 'heel belangrijk' kan zijn voor de toekomst van Lisandro Martínez. De transferexpert verwacht dat de Argentijnse Ajacied deze week een keuze gaat maken. 'Ik heb het gevoel dat deze week heel belangrijk kan zijn voor de speler om te beslissen naar welke club hij wil. Ajax is nu bereid om met Lisandro in gesprek te gaan om hem te laten gaan, want Manchester United en Arsenal pushen echt heel erg', vertelt Romano in een video van ¡Qué Golazo!.

'United biedt 60 miljoen op Antony, maar Ajax wil 80 miljoen'

Manchester United heeft een bod van 60 miljoen euro gedaan op Antony. Dat schrijft het Engelse GOAL woensdag. Volgens het medium houdt Ajax stand en willen de Amsterdammers 80 miljoen euro zien voor de Braziliaanse aanvaller. De zaakwaarnemers van Antony dringen er bij Ajax op aan om een lager bod van Manchester United ook te accepteren, schrijft GOAL. Naar verluidt wil Antony zijn carrière namelijk voortzetten bij de club van Erik ten Hag.

Dinsdag 5 juli

'FC Volendam heeft Pierie op de radar'

Kik Pierie staat in de belangstelling van FC Volendam, zo meent Volendam Inside. De centrale verdediger maakt in de huidige voorbereiding van Ajax minuten, maar moet vanaf komende woensdag weer de concurrentie met de internationals aangaan. Er wordt gesproken over interesse, maar verdere details over de intentie van FC Volendam worden niet genoemd. Het is dan ook niet bekend of het om een huurdeal of definitieve transfer zou gaan.

Maandag 4 juli

'Ajax en RB Leipzig verwachten uiterlijk zondag akkoord over Brobbey'

Ajax en RB Leipzig hopen uiterlijk zondag een overeenkomst te bereiken over de transfer van Brian Brobbey, zo schrijft men bij de Duitse tak van Sky Sport. De onderhandelingen tussen beide clubs lopen al enige tijd, maar het einde lijkt in zicht. De Bundesliga-club verlangt naar verluidt een bedrag van 25 miljoen euro voor de jonge spits, maar het is nog maar de vraag of het akkoord daar uiteindelijk op uit zal komen.

'Arsenal bereid om bod op Martínez te verhogen'

Arsenal zou bereid zijn om het bod op Lisandro Martínez te verhogen. Dat meldt het Engelse medium The Daily Mail maandagochtend. Arsenal en Manchester United strijden allebei om de handtekening van de Argentijnse verdediger en de Londenaren hebben die strijd nog lang niet opgegeven, zo valt te lezen. Arsenal bood tot dusver 38 miljoen pond inclusief bonussen - omgerekend bijna 44 miljoen euro - terwijl Ajax 50 miljoen euro (43 miljoen pond) wil zien voor Martínez.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties