'Manchester United zet vaart achter Martínez en wil Argentijn voor vrijdag inlijven'

door Bart Veenstra 737

Bron De Telegraaf

'Manchester United zet vaart achter Martínez en wil Argentijn voor vrijdag inlijven'

door Bart Veenstra 737

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Manchester United wil Lisandro Martínez het liefst nog voor vrijdag aantrekken. Dat meldt De Telegraaf maandagochtend. Ajax laat de Argentijnse verdediger liever niet gaan, maar de club lijkt inmiddels wel bereid om mee te werken aan een transfer voor de juiste prijs.

Mocht Manchester United Martínez voor vrijdag kunnen inlijven, dan kan de linksbenige verdediger nog mee op de trip naar Azië en Australië. Dat de Engelse topclub haast heeft, blijkt ook wel uit het feit dat technisch manager Gerry Hamstra en zijn rechterhand Klaas-Jan Huntelaar zaterdag in Londen spraken met een delegatie van Manchester United.

Eerder op die dag deed United een officieel bod van 41 miljoen euro plus maximaal vier miljoen euro aan bonussen. Ajax wil echter minimaal 50 miljoen euro zien voor de Argentijn. Martínez heeft na drie jaar Ajax zijn zinnen gezet op een vertrek uit Amsterdam.

'Arsenal praat ook met Ajax over Martínez'

In De Telegraaf wordt maandag overigens met geen woord geschreven over de interesse van Arsenal in Martínez. Volgens The Athletic praten de Londense club en Ajax deze week ook met elkaar over de Argentijn. In de komende dagen zal wellicht duidelijk worden waar de toekomst van Martínez ligt, al lijkt steeds duidelijker te worden dat die toekomst niet meer in Amsterdam ligt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties