Romano: 'Martínez wil de overstap maken naar de Premier League'

door Justin Fokkens 561

Bron Fabrizio Romano

Romano: 'Martínez wil de overstap maken naar de Premier League'

door Justin Fokkens 561

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez wil deze zomer de overstap maken naar de Premier League. Dat meldt Fabrizio Romano op Twitter. De Ajacied staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United en Arsenal, en volgens de transferexpert zou de verdediger zelf maar al te graag de stap naar Engeland maken.

Volgens Romano zal de Argentijns international bij Ajax uitspreken dat hij komend seizoen in de Engelse competitie wil spelen. Daarbij kan hij dus rekenen op interesse van de twee eerder genoemde grootmachten. Eerder zou Manchester United al een bod van 45 miljoen euro in Amsterdam hebben neergelegd, maar de landskampioen verlangt een vast bedrag van vijftig miljoen euro. Of een van de twee clubs aan de wensen van Ajax zal voldoen, moet de komende tijd blijken.

De centrale verdediger speelde tot dusverre 118 wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, nadat hij in 2019 overkwam van het Argentijnse Defensa y Justicia. De Ajacied is uitgegroeid tot een onbetwiste basisspeler in Amsterdam. Een vertrek van de international van Argentinië zou daarmee een fikse aderlating betekenen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties