Naar verluidt: 'De Ligt persoonlijk akkoord met Bayern München'

door NielsOpdam 427

Bron AS

Naar verluidt: 'De Ligt persoonlijk akkoord met Bayern München'

door NielsOpdam 427

Bron AS

De transfermarkt is officieel geopend en dat betekent dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax weer oplaaien. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 9 juli

'De Ligt persoonlijk akkoord met Bayern München'

Matthijs de Ligt heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met Bayern München. Dat meldt de Duitse tak van Sky Sports. Der Rekordmeister en Juventus moeten nog onderhandelen over een transfer van de verdediger, maar in Duitsland ligt er een langdurend contract tot medio 2027 klaar voor de oud-Ajacied. De Ligt gaat ook tot de grootverdieners behoren in München. Sky Sports schrijft dat de verdediger bij Bayern tussen de zeventien en negentien miljoen euro per jaar kan verdienen.

'AC Monza doet Suárez een aanbieding'

AC Monza heeft Luis Suárez een aanbieding gedaan, zo schrijft Alfredo Pedullà, journalist van La Gazzetta dello Sport. Volgens Pedullà heeft Adriano Galliani, algemeen directeur van AC Monza, de oud-Ajacied een formele aanbieding gedaan. Naar verluidt kan Suárez vijf miljoen euro per jaar verdienen bij de Italiaanse promovendus. De Uruguayaanse spits heeft aangegeven om over het aanbod te zullen nadenken.

Vrijdag 8 juli

'Kluivert kan overstap maken van Serie A naar Premier League'

Justin Kluivert kan aan de slag in de Premier League, zo schrijft Tuttosport op vrijdag. De oud-Ajacied staat onder contract bij AS Roma en in de belangstelling van West Ham United, de nummer zeven van Engeland van het vorige seizoen. Bij de club uit Rome is het perspectief voor de dribbelaar niet goed en dus kan de club uit Londen uitkomst bieden. Een te betalen transfersom van om en nabij de vijftien miljoen euro ligt in de lijn der verwachting.

'Kamp-De Ligt wil alleen in gesprek met Bayern München'

Matthijs de Ligt en zijn zaakwaarnemer Rafaela Pimenta willen Juventus dit weekeinde laten weten dat zij alleen in onderhandeling willen met Bayern München. Dat meldt Christian Falk, verslaggever van het Duitse BILD. De Ligt kan ook rekenen op interesse van Manchester United en Chelsea, maar volgens de berichtgeving zou De Ligt alleen een transfer naar Bayern willen maken.

'Eiting geeft FC Volendam zijn jawoord'

Carel Eiting heeft aan FC Volendam laten weten dat hij voor de promovendus wil gaan spelen, zo schrijft VoetbalPrimeur vrijdag. Eerder bood FC Volendam Eiting een tweejarig contract aan en inmiddels staan 'bijna alle seinen op groen'. De oud-Ajacied heeft zijn jawoord gegeven en alle andere clubs afgezegd. 'Beide partijen zijn voornemens om elkaar spoedig de hand te schudden', schrijft de website.

Donderdag 7 juli

'Chelsea wil De Jong en De Ligt herenigen op Stamford Bridge'

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt zouden binnen afzienbare tijd zomaar weer eens voor dezelfde club kunnen spelen. Chelsea is namelijk voornemens om beide oud-Ajacieden naar Londen te halen, zo melden diverse buitenlandse media, waaronder de Spaanse transferjournalist Gerard Romero. De interesse in De Ligt is niet bepaald nieuw, die in De Jong wel. Manchester United werkt al weken aan de komst van de middenvelder, maar lijkt iedere keer nieuwe complicaties tegen te komen. Chelsea, dat met Todd Boehly onlangs een nieuwe schatrijke eigenaar verwelkomde, lijkt te willen profiteren door De Jong voor de neus van Erik ten Hag weg te kapen.

Woensdag 6 juli

'FC Volendam biedt Eiting contract voor twee jaar aan'

FC Volendam heeft Carel Eiting een contract voor twee jaar aangeboden, zo schrijft VoetbalPrimeur woensdag. Volgens de voetbalsite is er zeker nog geen sprake van een akkoord. De oud-Ajax-middenvelder werd eerder al aan een transfer naar FC Volendam gelinkt. 'Nu kijkt de club ook daadwerkelijk of het met hem in zee kan. Volendam heeft hem naar verluidt een contract voor twee jaar aangeboden. Omdat Eiting transfervrij is hoeft Volendam geen transfersom te betalen.'

Maandag 4 juli

'Chelsea verhoogt bod op Juventus-verdediger De Ligt'

Chelsea heeft het bod op Juventus-verdediger Matthijs de Ligt verhoogd. Dat meldt onder meer de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. Volgens het medium zou Chelsea een bod van tachtig miljoen euro hebben gedaan. De Ligt wordt al langer met Chelsea in verband gebracht. De Londenaren zijn na het vertrek van Antonio Rüdiger en Andreas Christensen op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Juventus wil De Ligt echter niet laten gaan, terwijl het ook niet duidelijk is wat de wensen van de oud-Ajacied zelf zijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties