Geruchtenmolen: 'Güler stapt over naar voor Ajax bekende zaakwaarnemer'

door Timo Suur 920

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Güler stapt over naar voor Ajax bekende zaakwaarnemer'

door Timo Suur 920

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 25 mei

'Güler stapt over naar voor Ajax bekende zaakwaarnemer'

Arda Güler is van zaakwaarnemer veranderd, zo meldt BBO Sports donderdagmiddag op Twitter. Ali Dursun is nu de zaakwaarnemer van het achttienjarige talent dat veelvuldig aan Ajax wordt gelinkt. Naast Güler zitten ook (oud-)Ajacieden Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Noa Lang en Mohammed Daramy bij het management van Dursun. Güler heeft nog een contract tot medio 2025 bij Fenerbahçe, maar hij wordt veel in verband gebracht met Europese topclubs.

'Ajax-huurling Lucca kan rekenen op interesse van PSV en AZ'

Ajax-huurling Lorenzo Lucca kan rekenen op interesse van PSV en AZ. Dat schrijft Quotidiano Sportivo donderdagmiddag. De twee Nederlandse clubs zouden de lange spits graag op huurbasis willen overnemen van Pisa. Naast PSV en AZ zijn ook Club Brugge, Sassuolo, Bologna en Internazionale geïnteresseerd in de diensten van de Italiaan. Eerder werd bekend dat Ajax de koopoptie in het contract van Lucca niet gaat lichten en zodoende keert de spits na dit seizoen terug bij Pisa.

Woensdag 24 mei

'Ajax neemt Güler voor twintig miljoen euro over van Fenerbahçe'

Ajax neemt Arda Güler voor twintig miljoen euro over van Fenerbahçe, zo schrijft Extra Futbol woensdagmiddag op Twitter. Het achttienjarige talent wordt al langere tijd gelinkt aan Ajax. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Turkse club. Het verhaal ging rond dat hij een clausule in zijn contract zou hebben, waardoor de Amsterdammers hem voor vijf miljoen binnen konden halen. De speler heeft zelf echter besloten dat hij Fenerbahçe niet voor dat bedrag wil gaan verlaten.

Dinsdag 23 mei

'Ajax neemt Lucca niet definitief over van Pisa'

Lorenzo Lucca is bezig aan zijn laatste weken als speler van Ajax. Dat de Italiaanse spits, gehuurd van Pisa, niet bij Ajax zou blijven, was te verwachten en werd in de afgelopen periode al vaker benoemd. Het Italiaanse medium Quotidiano Sportivo Pisa meldt nu dat Ajax niet van plan is om tien miljoen euro neer te tellen voor de spits uit Italië. Het medium weet ook dat er enkele Italiaanse clubs interesse in hem hebben. Onder meer Sassuolo, Bologna en Internazionale worden genoemd. Vanuit België zou er interesse zijn vanuit Club Brugge.

Maandag 22 mei

'Haller probeert Álvarez te overtuigen voor Dortmund te kiezen'

Sébastien Haller lijkt een belangrijke factor te zijn voor een mogelijke transfer van Edson Álvarez naar Borussia Dortmund, zo meldt de Duitse journalist Florian Plettenberg van Sky Sport via Twitter. 'Haller dringt vaak aan op zijn komst en heeft vaak met Álvarez gepraat om hem te overtuigen om naar Dortmund te komen deze zomer', schrijft de journalist. Volgens de verslaggever is Álvarez onder de indruk van de verhalen van de voormalig Ajax-spits. Op dit moment is er nog geen verbale overeenkomst tussen speler en club.

 'Borussia Dortmund bereidt inmiddels bod op Álvarez voor'

Borussia Dortmund is topfavoriet om Edson Álvarez van Ajax over te nemen en bereid inmiddels een bod voor. Journalist Ekrem Konur schrijft op Twitter dat de Duitsers een openingsbod aan het samenstellen zijn, terwijl collega Rasmus Valk op datzelfde medium Borussia Dortmund als de grote favoriet voor Álvarez noemt. Bayern München werd ook aan de Ajacied gelinkt, maar is niet in de race om zijn handtekening. Álvarez wordt door de Duitse recordkampioen als een goede spelers beschouwd, maar pas niet honderd procent binnen het plaatje.

'Manchester City-scout De Lang moet nieuwe ''head of recruitment'' worden bij Ajax'

Kelvin de Lang, scout bij Manchester City, moet bij Ajax de nieuwe 'head of recruitment' worden, zo schrijft Football Insider. Hij is in vergevorderde gesprekken met de Amsterdammers en een akkoord is dichtbij, zo wordt er geschreven. Naar alle waarschijnlijkheid moet hij de rol gaan vervullen van 'head of recruitment'. De Nederlander heeft achter de schermen een belangrijke rol gespeeld in de transferplannen van Manchester City, maar is nu dicht bij een terugkeer naar Nederland.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.