Geruchtenmolen: 'Borussia Dortmund op poleposition in strijd om handtekening Álvarez'

door Timo Suur 660

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Borussia Dortmund op poleposition in strijd om handtekening Álvarez'

door Timo Suur 660

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 12 mei

'Borussia Dortmund op poleposition in strijd om handtekening Álvarez'

Borussia Dortmund ligt op poleposition voor de handtekening van Edson Álvarez, zo meldt Bild. De Duitse club heeft contact opgenomen met Ajax en navraag gedaan bij de Amsterdammers. Naast Borussia Dortmund is ook Bayern München in de markt voor de diensten van de Mexicaan. Vorige week kwam het gerucht naar buiten dat Ajax zo'n vijftig miljoen euro verlangt voor Álvarez. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 in Amsterdam.

Donderdag 11 mei

'Güler wil Fenerbahçe niet voor vijf miljoen euro verlaten'

Arda Güler wil Fenerbahçe niet voor vijf miljoen euro verlaten, zo schrijft Star donderdagochtend. De jongeling zou een clausule in zijn contract hebben, waardoor hij voor vijf miljoen euro kan vertrekken wanneer hij niet aan de 1500 speelminuten voor de Turkse topclub komt. Momenteel staat het Ajax-target op een totaal van 1128 minuten en dus namen de zorgen bij de aanhang van de club toe. Volgens het genoemde medium echter, wil de nummer tien van de nummer twee van Turkije meer geld in het laatje brengen voor Fenerbahçe. Hij zou zijn naasten hebben laten weten de club niet voor vijf miljoen euro te verlaten.

Woensdag 10 mei

'Kudus wederom op lijstje bij Borussia Dortmund'

Mohammed Kudus wordt wederom gelinkt aan een mogelijke transfer naar Borussia Dortmund. De Italiaanse journalist Rudy Galetti schrijft dat de Duitse topclub op zoek is naar een nieuwe aanvallende middenvelder voor het seizoen. Voor die rol wordt onder meer Kudus genoemd, al staan Dani Olmo (RB Leipzig) en Daichi Kamada (Eintracht Frankfurt) op de lijst.

'Ajax-jeugdspeler Van Bohemen transfervrij naar AZ'

Ajax-jeugdspeler Chahine van Bohemen maakt vermoedelijk de overstap van Ajax naar AZ, zo meldt AZAlerts. Dat Van Bohemen bij Ajax zou vertrekken, stond al langer vast, zo viel eerder op deze website al te lezen. In Alkmaar gaat de jeugdinternational van Marokko aan de slag bij het belofteteam.

Maandag 8 mei

'Volop concurrentie voor Ajax in strijd om handtekening Güler'

Ajax heeft volop concurrentie in de strijd om de handtekening van Arda Güler, zo meldt Nicolò Schira op Twitter. Naast de Amsterdammers zijn ook Newcastle United, Napoli, Paris Saint-Germain, FC Barcelona en Arsenal geïnteresseerd in het Turkse toptalent. Eerder op de maandagochtend kwam het gerucht naar buiten dat een delegatie van Ajax afgelopen weekend gesprekken heeft gevoerd met de familie van Güler. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij Fenerbahçe.

'Delegatie van Ajax heeft gesprekken gevoerd met familie van Güler'

Een delegatie van Ajax heeft afgelopen weekend gesprekken gevoerd met de familie van Arda Güler, zo schrijft Football Insider . Naast de Amsterdammers hebben ook Newcastle United en FC Barcelona met de vertegenwoordigers van de Turkse middenvelder gepraat. De drie clubs willen snel hun aanbieding doen aan de familie. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij Fenerbahçe. Vorige week kwam het gerucht naar buiten dat Güler wel oren zou hebben voor een stap naar Amsterdam.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.