Geruchtenmolen: 'Club America laat Sanchez niet gaan'

door Brent Tomassen 1898

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Club America laat Sanchez niet gaan'

door Brent Tomassen 1898

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is officieel open en dus nemen de geruchten over Ajax toe. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, vooral interessant talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 30 juli

'Club America laat Sanchez niet gaan'

Waar De Telegraaf eerder meldde dat Ajax in Jorge Sanchez van Club America de belangrijkste concurrent ziet voor Devyne Rensch op de rechtsbackpositie, zijn de geluiden vanuit Mexico duidelijk: Club America laat de Mexicaans International niet vertrekken, zo laat John Sutcliffe, verslaggever van de Mexicaanse tak van ESPN, weten via Twitter.

Vrijdag 29 juli

'CSKA Moskou onderhandelt met Ajax over transfer Magallán'

CSKA Moskou is met Ajax in onderhandeling over een transfer van Lisandro Magallán. Dat meldt het Russische medium Metaratings. Volgens de Russen zou Magallán zelf al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de topclub uit Moskou, al moeten Ajax en CSKA nog wel overeenstemming zien te bereiken. De verwachting is dat Magallán 2,5 miljoen euro moet kosten.

'Vertegenwoordigers Torino naar Amsterdam voor transfer Schuurs'

Vertegenwoordigers van de Italiaanse club Torino vliegen naar Amsterdam om een deal met Ajax te sluiten over een transfer van Perr Schuurs. De verdediger staat vrijdag op de voorpagina van sportkrant Tuttosport. Schuurs kan bij Ajax ook komend seizoen niet rekenen op een basisplaats en zou om die reden willen vertrekken.

Donderdag 28 juli

'Manchester United geeft jacht op Antony wegens vraagprijs Ajax op'

Manchester United jaagt niet langer op Antony, zo schrijft Phil Brown - onder meer host van podcast Beyond the Pitch - op Twitter. De Braziliaan stond in de nadrukkelijke belangstelling van de Engelse topclub, maar de vraagprijs van Ajax is te gortig. Brown sluit niet uit dat Manchester United in een later stadium opnieuw aanklopt in Amsterdam, maar vooralsnog behoort Antony niet meer tot de transferplannen.

Woensdag 27 juli

'Club uit MLS houdt situatie Klaassen in de gaten'

Een club uit de Amerikaanse MLS hout de situatie van Davy Klaassen bij Ajax in de gaten, zo wordt door MLSTransfers gemeld op Twitter. Om welke club het gaat is niet bekend. Wel zou de club afkomstig zijn uit het oosten van de Verenigde Staten. Een transfer zou in de zomer van 2023 tot de mogelijkheden behoren, al hangt dat wel af van de speeltijd die Klaassen in het komende seizoen krijgt.

Dinsdag 26 juli

'Twee Italiaanse clubs in de race voor Schuurs'

Perr Schuurs kan rekenen op interesse van Italiaanse clubs, zo meldt journalist Gianluca Di Marzio op zijn website. Naar verluidt zijn Torino en Fiorentina in de race voor de Ajacied. Torino is op zoek naar een vervanger van de naar Juventus vertrokken Gleison Bremer, terwijl Fiorentina alvast wil voorsorteren op een aanstaand vertrek van sterkhouder Nikola Milenkovic. Volgens Di Marzio is vooral Torino concreet. De club uit Turijn zou dinsdagavond zelfs al contact zoeken met Ajax.

Maandag 25 juli

'Ajax heeft goede kans op aantrekken Lucumí'

Ajax heeft de beste papieren om verdediger Jhon Lucumí aan te trekken, zo schrijft Antena2 maandagochtend. De centrale verdediger van KRC Genk zou een volgende stap in zijn carrière willen zetten en Ajax zou daarbij één van de geïnteresseerde partijen zijn. Naast de Amsterdammers zouden ook Fulham, Bologna, OGC Nice en Zenit St. Petersburg in de markt zijn. Ajax zou echter de beste papieren hebben om de Colombiaan aan te trekken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.