'Ajax ziet in Jorge Sanchez (24) concurrent voor Rensch op rechtsbackpositie'

door Bart Veenstra 1239

Bron De Telegraaf

'Ajax ziet in Jorge Sanchez (24) concurrent voor Rensch op rechtsbackpositie'

door Bart Veenstra 1239

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax zou zijn pijlen hebben gericht op Jorge Sanchez (24). Dat meldt De Telegraaf. De Mexicaan is in beeld om de vacature op de rechtsbackpositie in te vullen, zo meldt de krant vrijdagmiddag.

Sanchez speelt nu nog bij Club America, maar kan rekenen op belangstelling van clubs uit Spanje en Italië. Ajax hoopt hem er echter van te overtuigen dat de Amsterdamse club de ideale springplank naar de Europese top is.

Ajax-watcher Mike Verweij legt op de website van De Telegraaf uit dat de 21-voudig international van Mexico ongeveer vijf miljoen euro moet kosten. 'Dat is voor een speler van het Mexicaanse nationale elftal een koopje', zegt Verweij. Sanchez speelde tot dusver 148 wedstrijden voor Club America, terwijl hij daarvoor al 39 keer uitkwam voor Santa Laguna.

Sanchez moet bij Ajax de concurrent worden van Devyne Rensch. 'Afgelopen week is Santiago Arias aangeboden', zegt Verweij. 'De ex-PSV’er mag transfervrij weg bij Atletico Madrid en zijn komst zou een stunt zijn. Maar er is vanwege zijn eerdere blessureleed wat twijfel over zijn fitheid. Het lijkt erop dat Ajax liever een speler heeft die direct inzetbaar is. Net als Arias heeft Sanchez de grinta, die Lisandro Martinez en Nicolas Tagliafico ook brachten.'

Weet Ajax voor de tiende keer beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal? Check hier de odds!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties