'Ajax zoekt nog een spits, rechtsback en mogelijk middenvelder: Arias is bij de club aangeboden'

door Bart Veenstra 250

Bron De Telegraaf

'Ajax zoekt nog een spits, rechtsback en mogelijk middenvelder: Arias is bij de club aangeboden'

door Bart Veenstra 250

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax is nog niet klaar op de transfermarkt, zo meldt De Telegraaf woensdagochtend. De krant verwacht nog enkele uitgaande transfers, terwijl Ajax zelf ook nog op zoek is naar mogelijk drie nieuwe spelers.

De club richt zich wat betreft versterkingen op een speler uit elke linie. Een extra middenvelder zou niet als overbodige luxe worden gezien, maar heeft geen prioriteit op dit moment. Met Edson Álvarez, Kenneth Taylor, Mohammed Kudus, Davy Klaassen, Steven Berghuis en eventueel Daley Blind beschikt Ajax immers al over voldoende middenvelders.

Wel ziet Ajax nog graag een extra spits komen. Volgens De Telegraaf zoekt Ajax 'met man en macht' nog naar een extra nummer 9. De Amsterdammers zagen na afloop van het vorige seizoen Sébastien Haller, Brian Brobbey én Danilo Pereira vertrekken. Brobbey werd teruggehaald van RB Leipzig, maar is op dit moment de enige échte centrumspits van Ajax.

'Santiago Arias bij Ajax aangeboden'

De scouts van Ajax zijn daarnaast op pad gestuurd voor een rechtsback die de concurrentie aan moet gaan met Devyne Rensch. Sean Klaiber is namelijk gewogen en te licht bevonden. Hij zou dan ook mogen uitkijken naar een andere club. Inmiddels is voormalig PSV'er Santiago Arias (30) bij Ajax aangeboden. De Colombiaan mag transfervrij vertrekken bij Atlético Madrid, al is hij qua salaris geen goedkope speler. Arias wordt als 'interessant' bestempeld, al kampte hij in het vorige seizoen met een zware blessure (gebroken enkel) en een hamstringblessure.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.