Genee denkt aan vertrek Taylor: 'Schijnt een aanbieding van één hele grote club te hebben gehad'

door Jari Perridon 165

Bron Veronica Offside

Genee denkt aan vertrek Taylor: 'Schijnt een aanbieding van één hele grote club te hebben gehad'

door Jari Perridon 165

Bron Veronica Offside

Laatst geüpdatet

Wilfred Genee meldt aan tafel bij Veronica Offside dat Kenneth Taylor bij veel grote clubs op het lijstje staat. Eén van deze clubs zou zelfs al concreet zijn voor de diensten van de jonge middenvelder. De andere tafelgasten denken dat de Ajacied bezig is aan zijn laatste weken in Amsterdam.

'Taylor schijnt al door een aantal hele grote clubs gevolgd te zijn. Hij schijnt zelfs een aanbieding van één hele grote club te hebben gehad. Ik denk dat hij gewoon weggaat aan het einde van het seizoen. Hij doet het steeds beter en als je hem in een beter team zet, dan kan hij wel eens heel goed functioneren', stelt Genee. Het is echter nog niet duidelijk om welke club(s) het gaat.

Oud-Ajacied Andy van der Meijde sluit zich aan bij Genee. 'Dat denk ik ook. Ajax ging in de tweede helft (tegen FC Twente, red.) anders spelen, toen kwam hij meer op tien', zag Van der Meijde. 'Hij trok de kar. Hij was aanwezig, snel, en ook in de omschakeling vond ik hem goed. Eerder liep hij nog weleens rustig terug, nu werkte hij hard voor het team.' Van der Meijde ziet ook dat Taylor mentaal sterker is geworden.

Kieft ziet een transfer van Taylor niet zitten

Een andere oud-Ajacied die aan tafel zat, Wim Kieft, is minder te spreken over een eventuele transfer van Taylor. Daarbij haalt hij het voorbeeld van Ryan Gravenberch aan, de voorganger van Taylor. 'Hij gaat niet naar een grote club. We hebben het gezien met Gravenberch. Hij gaat naar Bayern München en dat begrijp ik. Je praat met de trainer en die zegt: "ik heb allemaal ideeën met jou." Bij Bayern denken ze, bij wijze van spreken dat ze er nog twintig hebben. Waarom zou het dan wel bij Liverpool lukken? Die denkwijze begrijp ik gewoon niet.'

Scoor nu jouw items in de final sale in de Ajax Shop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.