Definitieve terugkeer oude logo voor Ajax op dit moment 'geen item'

door Bart Veenstra 44

Bron Ajax Showtime

Definitieve terugkeer oude logo voor Ajax op dit moment 'geen item'

door Bart Veenstra 44

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Edwin van der Sar heeft afgelopen vrijdag tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering laten weten dat een definitieve terugkeer van het oude logo op dit moment 'geen item' is. Het oude logo is nog altijd enorm populair bij veel Ajax-fans en zodoende werd er vanuit de zaal gevraagd of het oude logo definitief zal terugkeren.

Het antwoord op die vraag luidt dus simpelweg 'nee'. Vorig seizoen speelde Ajax met een klassiek thuisshirt, waarop het oude logo te zien was. Daarnaast heeft Ajax in zijn (online) fanshop vaak merchandising met het oude logo beschikbaar. Een aandeelhouder wilde dan ook van Ajax weten of het mogelijk is dat het oude logo permanent terug zou kunnen keren.

Ajax tevreden met het huidige logo

Van der Sar liet weten dat een terugkeer van het oude logo nu niet aan de orde is. 'We zijn tevreden met het huidige logo', aldus de algemeen directeur. 'Soms gebruiken we het oude logo in een klassieke lijn. We zijn enorm trots op het oude logo en begrijpen dat er fans zijn dit dit oude logo graag zien terugkeren. Maar op dit moment is het (een definitieve terugkeer van het oude logo, red.) geen item.'

Tijdens de aandeelhoudersvergadering werden nog veel meer zaken besproken. Zo werd duidelijk dat Ajax op dit moment geen haast heeft met het aanstellen van een nieuwe technisch directeur en het lijkt erop dat Leen Meijaard na volgend jaar afstand neemt van de RvC van Ajax. Het volledige verslag van de aandeelhoudersvergadering is hier te lezen.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Sportbookies behaalde afgelopen weekend een percentage van 91% aan correcte wedtips. Bekijk de beste wedtips voor het WK nu!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.