Danny Blind over terugkeer Daley bij Ajax: 'Dat is op dit moment niet aan de orde'

door NielsOpdam 88

Bron De Aftrap

Danny Blind over terugkeer Daley bij Ajax: 'Dat is op dit moment niet aan de orde'

door NielsOpdam 88

Bron De Aftrap

Laatst geüpdatet

Daley Blind brak tijdens het laatste gesprek met de clubleiding van Ajax, zo vertelt zijn vader Danny Blind in De Aftrap. Afgelopen winter nam de Amsterdamse club afscheid van Blind, terwijl de ervaren speler graag door wilde bij Ajax.

Blind vertelt dat zijn zoon het heel moeilijk had met zijn afscheid bij de Amsterdammers. 'Hij was daar heel erg geëmotioneerd onder. Hij keerde vijf jaar geleden terug naar Ajax met het idee om hier af te sluiten, maar er zijn dingen gepasseerd die Ajax heel anders had moeten aanvliegen. Dat hebben ze achteraf ook beaamd.'

'In het laatste gesprek wat wij hadden met de leiding van Ajax brak hij ook', vertelt Blind over het afscheid van zijn zoon bij de Amsterdammers. Edwin van der Sar was overigens niet aanwezig bij dat laatste gesprek, omdat hij toen op vakantie was. 'Daar zat toen Maurits Hendriks bij, met Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra. Kijk, ik ben Ajacied geworden. Ik ben op mijn 24e bij Ajax gekomen, heb er dertien jaar gevoetbald en 25 jaar gewerkt. Maar hij is echt Amsterdammer en opgegroeid met Ajax. De cirkel was voor hem eigenlijk rond.'

'Terugkeer bij Ajax? Dat is op dit moment niet aan de orde'

Blind vertrok naar Bayern München, maar deze zomer kan hij opnieuw op zoek naar een andere club. 'Er zijn wat mogelijkheden, dus die zijn we aan het bekijken.' Vrijdag meldde De Telegraaf dat Huntelaar bij Blind heeft geïnformeerd voor een terugkeer naar Amsterdam. 'Dat is op dit moment niet aan de orde, maar zeg nooit nooit in het voetbal', vertelt Blind senior.

Weet Ajax in Groningen eindelijk weer eens te winnen? Het wedkantoor denkt het wel!

Bookmaker verwacht dat Ajax in Groningen eindelijk weer eens weet te winnen!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.