Driessen over benaderen Blind: 'Het leek meer op een eenmansactie vanuit Huntelaar '

door NielsOpdam 41

Bron Kick-off Podcast

Driessen over benaderen Blind: 'Het leek meer op een eenmansactie vanuit Huntelaar '

door NielsOpdam 41

Bron Kick-off Podcast

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen vertelt dat het benaderen van Daley Blind een eenmansactie van Klaas-Jan Huntelaar lijkt. Dat vertelt de chef voetbal van De Telegraaf in de Kick-off Podcast. Vrijdagochtend meldde de krant dat Huntelaar contact heeft gelegd met Blind en vroeg of hij een terugkeer bij Ajax ziet zitten.

Afgelopen winter koos Ajax voor Alfred Schreuder en liet de club Blind gaan. 'Ze hebben nu intern natuurlijk geroepen: Die ga je niet meer terughalen. Het leek meer op een eenmansactie vanuit Huntelaar om te informeren wat de mogelijkheden zijn en hoe Blind erin staat', vertelt Driessen. Royal Antwerp heeft wel interesse in Blind. 'Ik denk dat dat meer kans van slagen heeft', voegt Mike Verweij daaraan toe.

Daarnaast meldt Driessen dat Borussia Dortmund belangstelling heeft in Edson Álvarez. Verweij vertelt dat Bayern München ook nog steeds interesse heeft. 'Er zijn ook heel veel Premier League-clubs die informeren. Ik denk dat hij voor 40 miljoen euro of meer vertrekt.' Volgens de clubwatcher is er bij Ajax geld om deze zomer te investeren. 'Maar dat kan natuurlijk heel veel meer worden als je Timber, Álvarez en Kudus verkoopt.'

'Las dat rechtsbuiten prioriteit had, maar dat is conclusie van mensen die daar een mening over hebben'

Freek Jansen schreef donderdag dat Ajax zich tijdens de komende zomer met name richt op het halen van een nieuwe rechtsbuiten. Volgens Verweij is dat niet waar. 'Ik las ook dat rechtsbuiten de prioriteit had, maar dat is de conclusie van mensen die daar een mening over hebben. Antony is weggegaan en dat is nooit goed opgevuld, maar volgens mij hebben ze veel meer behoefte aan goede middenvelders. Ik denk dat dit elftal behoorlijk op de schop gaat.'

Weet Ajax in Groningen eindelijk weer eens te winnen? Het wedkantoor denkt het wel!

Bookmaker verwacht dat Ajax in Groningen eindelijk weer eens weet te winnen!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.