'Ajax informeert bij Blind voor terugkeer naar Amsterdam'

door Timo Suur 711

Bron De Telegraaf

'Ajax informeert bij Blind voor terugkeer naar Amsterdam'

door Timo Suur 711

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax heeft geïnformeerd bij Daley Blind voor een terugkeer naar Amsterdam. Dat meldt De Telegraaf vrijdagochtend. Het contract van de verdediger werd afgelopen winter ontbonden en zodoende vertrok hij transfervrij bij de Amsterdammers. Naast Ajax is ook Royal Antwerp concreet in de markt voor de oud-Ajacied.

Klaas-Jan Huntelaar heeft contact gelegd met Blind, zo schrijft De Telegraaf. De technisch manager van Ajax heeft gevraagd aan de verdediger of hij een terugkeer bij Ajax ziet zitten. Het is niet bekend of de voormalig speler van Ajax na een halfjaar alweer terug wil keren naar Amsterdam. Hij vertrok afgelopen winter na onenigheid met trainer Alfred Schreuder.

Naast Ajax is ook Royal Antwerp geïnteresseerd in de diensten van de verdediger. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft onlangs gesprekken gevoerd met Danny Blind, de vader van de verdediger. Hij gaf volgens De Telegraaf aan dat zijn zoon een overstap naar de Belgische club serieus overweegt.

Avontuur bij Bayern München is geen succes voor Blind

Afgelopen winter vertrok Blind transfervrij bij Ajax. Hij vond een nieuwe uitdaging in Duitsland bij Bayern München. Dit avontuur loopt uit op een mislukking voor de verdediger. Hij is slechts één keer gestart als basisspeler bij de Duitse topclub en in de laatste negen wedstrijden kwam hij geen enkele keer in actie. De verwachting in Duitsland is dan ook dat Blind komende zomer alweer op zoek mag naar een nieuwe club en hij kan dus rekenen op interesse vanuit Nederland en België. Het contract van de verdediger loopt ook komende zomer al af en zodoende kunnen clubs hem transfervrij inlijven.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.