'Danilo mogelijk deze maand verkocht door Ajax, Jensen mag worden verhuurd'

door Terrence Riepma 33

Bron AD Voetbalpodcast

'Danilo mogelijk deze maand verkocht door Ajax, Jensen mag worden verhuurd'

door Terrence Riepma 33

Bron AD Voetbalpodcast

Laatst geüpdatet

Ajax kan deze transferperiode mogelijk twee spelers uitzwaaien. Danilo Pereira en Victor Jensen lijken de twee voornaamste kandidaten te zijn volgens Johan Inan. De clubwatcher van het Algemeen Dagblad denkt wel dat het bij die twee namen blijft.

Een vertrek van Danilo zou volgens Inan logisch zijn gezien de contractsituatie van de Braziliaan: 'Hij heeft nog een halfjaar contract, dus dan is het logisch dat Ajax hem verkoopt. Of clubs willen nog weleens met een jaar verlengen, de speler een halfjaar verhuren en dan kijken hoe hij terugkomt', zegt Inan in de AD Voetbalpodcast.

Jensen mogelijk verhuurd, Tagliafico blijft waarschijnlijk bij Ajax

Jensen, die volgens Deense media in de belangstelling staat van Rosenborg BK en Malmö FF, kan volgens Inan worden verhuurd deze maand: 'En ik verwacht dat het daarbij blijft. Ook omdat ik denk dat (Nicolás) Tagliafico het seizoen bij Ajax zal afmaken. Je weet niet hoe het loopt in de laatste dagen van de transferperiode.'

'Het kan zomaar zijn dat dan een hele mooie club voor Tagliafico komt en dat Ajax hem moeilijk kan tegenhouden', gaat de Ajax-watcher verder. 'Ajax kan wel zeggen dat ze een back-up moeten hebben, want ze zitten niet heel dik in de linksbacks.' Tagliafico fungeerde gedurende de eerste seizoenshelft namelijk als vrijwel enige back-up achter Daley Blind.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties