'Rosenborg BK en Malmö FF in de markt voor Jensen en doen eerste bod'

door Terrence Riepma 66

Bron Tipsbladet

'Rosenborg BK en Malmö FF in de markt voor Jensen en doen eerste bod'

door Terrence Riepma 66

Bron Tipsbladet

Laatst geüpdatet

Victor Jensen kan Ajax deze transferperiode mogelijk verlaten. De aanvallende middenvelder staat volgens Tipsbladet in de belangstelling van zowel Rosenborg BK als Malmö FF. De twee clubs zouden zelfs al een eerste bod hebben gedaan.

Jensen hoeft bij Ajax niet te rekenen op speeltijd en maakt zijn minuten dan ook voornamelijk bij Jong Ajax. De Deen wil echter graag meer minuten krijgen bij het eerste van de Amsterdamse club, zo gaf hij in november vorig jaar aan. De kans dat hij die krijgt van trainer Erik ten Hag, lijkt daarentegen minimaal.

'Ik sta een beetje achteraan in de rij. Dat is niet wat ik wil. Ik heb ambities en wil meer spelen, ik doe wat ik kan en train goed, maar het is lastig', zei Jensen vorig jaar nog over zijn gebrek aan speeltijd in Amsterdam. Hij voegde toe dat een vertrek in januari, gezien een transfer in de zomerse transferperiode niet lukte, een mogelijkheid zou zijn.

'Rosenborg en Malmö doen eerste bod op Jensen'

Rosenborg en Malmö lijken de 21-jarige middenvelder nu uit de brand te willen helpen. Tipsbladet meldt dat de clubs uit respectievelijk Noorwegen en Zweden een eerste bod op Jensen zouden hebben gedaan. Om welk bedrag het gaat, is niet bekend. Het gerucht gaat tevens dat Jensen woensdagmiddag niet op de training op het trainingskamp in Portugal aanwezig was, om een transfer af te ronden. Eerdere berichtgeving zei juist dat het zou kunnen gaan om klachten of een mogelijke coronabesmetting, al is dit nieuws niet bevestigd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties