Barend: 'Dan is iedereen in Madrid voor Ajax'

door Finn Dekker 22

Barend: 'Dan is iedereen in Madrid voor Ajax'

door Finn Dekker 22

Laatst geüpdatet

Frits Barend denkt dat Ajax in een eventuele Champions League-finale kan rekenen op de steun van een hoop Madrilenen. In de stad waar de eindstrijd plaatsvindt zullen er namelijk weinig fans voor FC Barcelona, dat al met één been in de finale staat na de grote thuiszege op Liverpool FC, zijn.

'Geweldig, in het stadion van Atlético', blikt Barend bij AT5 stiekem vooruit op de eindstrijd, die wordt gehouden in het Wanda Metropolitano. 'Stel dat het Ajax tegen FC Barcelona wordt... Dat is voor Madrid echt vreselijk. Dan is iedereen in Madrid voor Ajax. Dat garandeer ik je.' Dit ondanks dat de Amsterdammers verantwoordelijk waren voor de uitschakeling van Real Madrid. Atlético legde het af tegen Juventus, die op hun beurt ook werden verslagen door Ajax.

Maar voordat het zover is, moet Ajax de klus klaren in de Johan Cruijff ArenA. Men verdedigt een minimale voorsprong en Tottenham Hotspur-aanvaller Heung-Min Son keert terug. 'Het wordt zweten. Het zal toch niet gebeuren dat Son het op zijn heupen krijgt?'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties