'Bailey sluit aan in rijtje met Kluivert en El Ghazi ter opvolging van Antony'

door Jesse ter Haar 388

Bron De Telegraaf

'Bailey sluit aan in rijtje met Kluivert en El Ghazi ter opvolging van Antony'

door Jesse ter Haar 388

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax heeft de naam van Leon Bailey ter sprake laten komen in gesprekken over de opvolging van Antony, zo schrijft De Telegraaf. Eerder werden Justin Kluivert en Anwar El Ghazi al genoemd als mogelijke transfertargets voor Ajax en in dat rijtje kan de Jamaicaan aansluiten.

Bij de krant meent men dat Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar er niet omheen kunnen om Alfred Schreuder een externe vervanger voor Antony te geven. De oefenmeester liet al veel basisspelers gaan en gaat er met Antony weer een verliezen. 'Justin Kluivert is gepolst, de naam van de door PSV begeerde Anwar El Ghazi is gevallen en zelfs Leon Bailey (Aston Villa) kwam ter sprake', schrijft men.

Of één van de drie aanvallers in de komende dagen nog de overstap naar Amsterdam maakt, blijft vooralsnog afwachten. Men komt wel al te spreken over een mogelijk toekomstplan voor de winter. 'In de winterstop zou er vanuit Zuid-Amerika een Antony 2.0 kunnen komen, die een half jaar mag acclimatiseren óf er net zoals Antony direct staat.'

Zondag kwam het nieuws naar buiten dat Ajax en Manchester United elkaar na lange onderhandelingen hebben gevonden in een transfersom voor de diensten van Antony. De international van Brazilië was zelf al enige tijd persoonlijk rond met de topclub uit Engeland, maar het was wachten op Ajax - dat het onderste uit de kan wilde halen. Tot tweemaal toe wees de club een bod af, waarna het nu genoegen lijkt te nemen met een bedrag van om en nabij de honderd miljoen euro.

Ziyech naar Ajax?

Eerder viel ook de naam van Hakim Ziyech, maar die deal leek voor Ajax onhaalbaar. Zondag echter, kwam journalist Gianluca Di Marzio met het bericht dat de transfer nog altijd kans van slagen heeft. Sterker nog: de verslaggever meent dat de overgang dichtbij komt.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.