ArenA Boulevard wordt waarschijnlijk Johan Cruijff Boulevard

door DouwedeVries96 5

ArenA Boulevard wordt waarschijnlijk Johan Cruijff Boulevard

door DouwedeVries96 5

Laatst geüpdatet

Het gebied rondom de Johan Cruijff ArenA gaat waarschijnlijk de Johan Cruijff Boulevard heten. Het gebied rondom het stadion dat vernoemd is naar de beste Nederlandse voetballer aller tijden, krijgt nu ook een andere naam, zo meldt Het Parool.

Voordat de ArenA eindelijk werd vernoemd naar Cruijff, ging er ook al een hoop gekonkel en gedoe aan vooraf. Volgens de krant hebben de familie Cruijff en de straatnamencommissie al positief op het voorstel gereageerd. Ook de ondernemers in het gebied reageren overwegend positief, een enkeling daargelaten.

De krant schrijft daarover: 'De ondernemers die niet enthousiast zijn over het voorstel, bevinden zich voornamelijk in Villa Arena. De meubelverkopers vinden, afgezien van de extra kosten, dat de nieuwe naam geen recht doet aan de gevarieerde economische bedrijvigheid in het gebied.'

De krant meldt dat 'het nog niet helemaal rond is'. De stadsdeelcommissie gaat er donderdagavond nog over overleggen. Het finale oordeel vindt plaats bij de gemeenteraad.

Schrijf je nu nog in voor de Ajax Showtime subleague!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.