Antony traint (deels) mee met de groep; Pasveer lijkt hersteld van vingerblessure

door Bart Veenstra 93

Bron Algemeen Dagblad

Antony traint (deels) mee met de groep; Pasveer lijkt hersteld van vingerblessure

door Bart Veenstra 93

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Antony en Remko Pasveer hebben maandagochtend in ieder geval een deel van de training meegedaan. Dat meldt Ajax-watcher Johan Inan van het Algemeen Dagblad. Beide Ajacieden zijn op de weg terug van een blessure.

Antony kampte sinds de gewonnen thuiswedstrijd tegen Feyenoord van het vorige seizoen met een enkelblessure. Zodoende kwam hij na die 20 maart niet meer in actie voor Ajax in het afgelopen seizoen. Inan laat maandagochtend weten dat Antony een deel van de groepstraining meedoet. Mogelijk kan Antony begin augustus zijn rentree voor Ajax maken.

Ook omtrent Pasveer is er goed nieuws. De ervaren doelman liep tijdens de warming-up voor het uitduel met Benfica in de Champions League een vingerblessure op. Hij keepte die wedstrijd (2-2) nog wel, maar daarna kwam hij niet meer in actie voor Ajax. Maandag traint hij mee en volgens Inan heeft hij na bijna vijf maanden 'zo te zien' geen hinder meer van zijn complexe vingerbreuk.

Ajax is op dit moment op trainingskamp in Oostenrijk. Daar spelen de Amsterdammers ook twee oefenwedstrijden. Dinsdag wacht het oefenduel met Red Bull Salzburg, waarna zaterdag wordt geoefend tegen Europa League-winnaar Eintracht Franfurt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.