'Ajax wil Tagliafico behouden of direct verkopen, verhuur lijkt geen optie'

door Bart Veenstra 97

Bron NOS

'Ajax wil Tagliafico behouden of direct verkopen, verhuur lijkt geen optie'

door Bart Veenstra 97

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Ajax wil Nicolás Tagliafico behouden of direct verkopen. Dat meldt de NOS. De Amsterdamse club heeft geen voorkeur voor het verhuren van de Argentijnse linksback, terwijl geïnteresseerde clubs hem nu juist willen huren.

De NOS deed navraag bij de zaakwaarnemer van Tagliafico - Ricardo Schlieper - en daaruit blijkt dat Napoli de linksback wil huren met een optie tot koop. Er worden nu gesprekken gevoerd tussen Ajax en de Italiaanse topclub. Ajax wil de verdediger echter liever behouden of direct verkopen.

Olympique Marseille

Tagliafico wordt ook gelinkt aan Olympique Marseille. De Franse topclub wil de verdediger volgens de NOS nog altijd overnemen van Ajax, maar dan wel alleen op huurbasis. De kans dat Tagliafico naar het zuiden van Frankrijk vertrekt, lijkt dan ook niet groot. Bovendien nam Olympique Marseille linksback Sead Kolasinac al transfervrij over van Arsenal.

Dit seizoen komt Tagliafico nauwelijks in actie voor Ajax. De Argentijn startte in de Eredivisie pas drie keer als basisspeler en bovendien maakte hij geen enkele keer de negentig minuten vol. Op dit moment genieten Lisandro Martínez en Daley Blind de voorkeur boven Tagliafico in de linkerzone van de defensie van Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties