'Ajax wil optie tot koop in huurcontract Ihattaren gaan lichten'

door Bart Veenstra 316

Bron La Gazzetta dello Sport

'Ajax wil optie tot koop in huurcontract Ihattaren gaan lichten'

door Bart Veenstra 316

Bron La Gazzetta dello Sport

Laatst geüpdatet

Ajax lijkt de optie tot koop in het huurcontract van Mohamed Ihattaren te gaan lichten. Dat meldt journalist Giovanni Albanese van de bekende Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport.

Ihattaren maakte afgelopen januari op huurbasis de overstap van Juventus naar Ajax. De Amsterdammers hebben de voormalig speler van PSV gehuurd voor een jaar. Zodoende speelt hij sowieso tot 1 januari 2023 bij Ajax. Het lijkt erop dat Ajax langer door wil met Ihattaren en de optie in het huurcontract gaat lichten.

Ajax zou Ihattaren voor ongeveer twee miljoen euro kunnen overnemen van Juventus. De Italiaanse topclub nam Ihattaren vorig jaar zomer voor datzelfde bedrag over van PSV. Bij Juventus werd Ihattaren direct verhuurd aan Sampdoria, maar dat avontuur werd geen succes. Na de winterstop werd hij verhuurd aan Ajax.

Bij Ajax heeft Ihattaren inmiddels de weg omhoog gevonden. Nadat hij een periode aan het optrainen was, maakte hij op 1 april zijn debuut voor Jong Ajax. In totaal kwam hij nu vijf keer in actie voor Jong Ajax, waarin hij viermaal trefzeker was en twee keer een assist leverde. Bovendien debuteerde Ihattaren ook al voor het eerste elftal van Ajax. Dit deed hij tijdens de verloren bekerfinale tegen PSV.

De bookmaker verwacht dat Ajax woensdag tegen sc Heerenveen kampioen wordt. Bekijk hier de odds!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties