Ajax Vrouwen gaan Klassieker in maart spelen in de Johan Cruijff ArenA

door Bart Veenstra 18

Bron Ajax.nl

Ajax Vrouwen gaan Klassieker in maart spelen in de Johan Cruijff ArenA

door Bart Veenstra 18

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

De Ajax Vrouwen kennen binnenkort een primeur: het vrouwenelftal van de Amsterdamse club speelt binnenkort voor het eerst in het tienjarige bestaan een wedstrijd tegen Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA. Dat meldt Ajax.nl. Op zaterdag 4 maart speelt het vrouwenteam van Ajax in het stadion tegen het vrouwenelftal van Feyenoord.

Met dit prachtige affiche gaat een 'langgekoesterde wens van velen' in vervulling, zo schrijft Ajax woensdagmiddag vol trots. Ajax, ABN-Amro (de hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen) en de Johan Cruijff ArenA zetten zich gezamenlijk in om er een 'bijzondere en unieke' ervaring van te maken voor iedereen.

Koster verheugd met wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA

Daphne Koster, de manager van de Ajax Vrouwen, reageert verheugd op het nieuws dat de Ajax Vrouwen in de Johan Cruijff ArenA mogen spelen. 'Voor de spelers, voor trainer Suzanne Bakker en haar staf en voor de vele fans van de Ajax Vrouwen is dit geweldig nieuws. Ik ben er enorm trots op dat, onder andere dankzij ABN AMRO, maar ook mede door de goede samenwerking met de Johan Cruijff ArenA, dit nu mogelijk is.'

In eerste instantie stond het duel tussen de vrouwenteams van Ajax en Feyenoord gepland op zondag 5 maart, maar vanwege het wijzigen van de speellocatie is de wedstrijd een dag vervroegd. Het duel op zaterdag 4 maart begint om 16.30 uur. Een dag later speelt het mannenteam van Ajax in de Johan Cruijff ArenA namelijk tegen NEC. Ajax laat weten dat informatie over de kaartverkoop voor de wedstrijd van de Ajax Vrouwen later volgt.

Denk jij dat Ajax met 0-3 weet te winnen op bezoek bij FC Den Bosch? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.