Ajax stuurt seizoenkaarthouders F-Side e-mail over straf rond thuisduel met Vitesse

door Bart Veenstra 41

Bron Ajax Life

Ajax stuurt seizoenkaarthouders F-Side e-mail over straf rond thuisduel met Vitesse

door Bart Veenstra 41

Bron Ajax Life

Laatst geüpdatet

Ajax heeft een mail gestuurd naar de supporters die een seizoenkaart op de F-Side hebben om hen te informeren over de straf die de club door de KNVB is opgelegd. Dat meldt Ajax Life dinsdagmiddag. Naar aanleiding van de ongeregeldheden rond De Klassieker heeft de nationale voetbalbond besloten dat de eerste ring van Zuid leeg blijft tijdens het thuisduel met Vitesse.

Tijdens het thuisduel met Feyenoord ging het flink mis. Er werden tot tweemaal toe brandende fakkels op het veld gegooid, waarna de wedstrijd uiteindelijk werd gestaakt. De aanklager van de KNVB stelde een vooronderzoek in en deed Ajax uiteindelijk een schikkingsvoorstel. De Amsterdamse club accepteerde dat voorstel, wat betekent dat de eerste ring van Zuid leeg zal blijven tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse en dat Ajax een boete van 25.000 euro zal moeten betalen.

Mail naar seizoenkaarthouders op F-Side

Seizoenkaarthouders die een plaats op de F-Side hebben, worden per mail door Ajax geïnformeerd over het verwijderen van het ticket uit de Ajax-app, zo schrijft Ajax Life. Voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse is het niet mogelijk een kaart te kopen voor een andere plek in het stadion.

Supporters met een seizoenkaart op 'Zuid 1' ontvangen voor de wedstrijd tegen Vitesse dan ook geen scanpunt. 'De opkomstplicht van elf wedstrijden per seizoen blijft geldig. Hierin maakt Ajax geen uitzonderingen', laat Ajax tot slot weten in de mail.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.