Ajax ondanks mindere reeks toch favoriet in Klassieker tegen Feyenoord (Ad)

door Ajax Showtime 94

Bron Ajax Showtime

Ajax speelt aankomende zondag De Klassieker op bezoek bij aartsrivaal Feyenoord. De Amsterdamse hoofdmacht staat momenteel op een teleurstellende derde positie, nadat het vijf achtereenvolgende duels niet wist te winnen in de Eredivisie. Feyenoord draait daarentegen wel goed, maar gaat volgens alsnog als lichte underdog De Klassieker in.

Een zege van Feyenoord levert namelijk op, terwijl je kunt verwachten bij een overwinning van Ajax. Een gelijkspel levert op. Daarnaast kun je ook inzetten op de einduitslag. Als de Amsterdammers met drie punten De Kuip verlaten door met 1-2 te winnen, dan verdien je terug. Een 2-1 zege van Feyenoord levert op.

Ook kun je inzetten welke ploeg er met een voorsprong de rust in gaat en welke ploeg er uiteindelijk winnend het veld afstapt. Gaat Ajax met een voorsprong rusten en geeft men deze voorsprong niet meer uit handen, dan kun je je terugverwachten. Gaan beide ploegen met een gelijke stand de rust in, maar weet Ajax in de tweede helft orde op zaken te stellen door te winnen, dan verdien je zelfs terug. Als Feyenoord heer en meester blijkt te zijn in de eigen huis, door voor rust een voorsprong te bemachtigen en deze vervolgens niet meer uit handen te geven, dan verdien je terug.

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers voor de aankomende editie van De Klassieker. Francisco Conceição is momenteel één van de lichtpuntjes bij Ajax. Als de jonge Portugees scoort in De Kuip kun je terugverwachten. Een doelpunt van Brian Brobbey op een willekeurig moment levert op.

Weet Ajax weer eens een zege te boeken door Feyenoord te verslaan in De Kuip? !

Win bij Jack's 50 keer of zelfs 100 keer je inzet als zowel Ajax als Feyenoord weet te scoren!