Ajax ondanks mindere reeks toch favoriet in Klassieker tegen Feyenoord (Ad)

door Ajax Showtime 99

Bron Ajax Showtime

Ajax ondanks mindere reeks toch favoriet in Klassieker tegen Feyenoord (Ad)

door Ajax Showtime 99

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax speelt aankomende zondag De Klassieker op bezoek bij aartsrivaal Feyenoord. De Amsterdamse hoofdmacht staat momenteel op een teleurstellende derde positie, nadat het vijf achtereenvolgende duels niet wist te winnen in de Eredivisie. Feyenoord draait daarentegen wel goed, maar gaat volgens de bookies alsnog als lichte underdog De Klassieker in.

Een zege van Feyenoord levert namelijk 2,70 keer je inzet op, terwijl je een quotering van 2,60 kunt verwachten bij een overwinning van Ajax. Een gelijkspel levert 3,50 keer je inzet op. Daarnaast kun je ook inzetten op de einduitslag. Als de Amsterdammers met drie punten De Kuip verlaten door met 1-2 te winnen, dan verdien je 10,00 keer je inzet terug. Een 2-1 zege van Feyenoord levert 11,00 keer je inzet op.

Ook kun je inzetten welke ploeg er met een voorsprong de rust in gaat en welke ploeg er uiteindelijk winnend het veld afstapt. Gaat Ajax met een voorsprong rusten en geeft men deze voorsprong niet meer uit handen, dan kun je je inzet 4,00 keer terugverwachten. Gaan beide ploegen met een gelijke stand de rust in, maar weet Ajax in de tweede helft orde op zaken te stellen door te winnen, dan verdien je zelfs 6,50 keer je inzet terug. Als Feyenoord heer en meester blijkt te zijn in de eigen huis, door voor rust een voorsprong te bemachtigen en deze vervolgens niet meer uit handen te geven, dan verdien je 4,33 keer je inzet terug.

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers voor de aankomende editie van De Klassieker. Francisco Conceição is momenteel één van de lichtpuntjes bij Ajax. Als de jonge Portugees scoort in De Kuip kun je 4,00 keer je inzet terugverwachten. Een doelpunt van Brian Brobbey op een willekeurig moment levert 3,10 keer je inzet op.

Weet Ajax weer eens een zege te boeken door Feyenoord te verslaan in De Kuip? Zet in en verdien 2,60 keer je inzet terug!

Win bij Jack's 50 keer of zelfs 100 keer je inzet als zowel Ajax als Feyenoord weet te scoren!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.