'Ajax kijkt nog even hoe het transfersom Bergwijn communiceert'

door NielsOpdam 215

Bron Mike Verweij

'Ajax kijkt nog even hoe het transfersom Bergwijn communiceert'

door NielsOpdam 215

Bron Mike Verweij

Laatst geüpdatet

Ajax kijkt momenteel nog hoe het de transfersom van Steven Bergwijn gaat communiceren, zo schrijft Mike Verweij woensdagmiddag. Bergwijn heeft zijn medische keuring doorstaan en heeft woensdag zijn vijfjarige contract bij Ajax getekend, maar nu kijken de Amsterdammers nog naar hoe ze het naar buiten brengen.

Volgens Verweij is het een feit dat er 32,5 miljoen euro wordt betaald door Ajax. 'Punt is dat er nog 7 miljoen euro van de Davinson Sanchez-deal openstaat. Wellicht dat de Amsterdammers daarvan 2,5 miljoen verdisconteren en 30 melden', schrijft de Ajax-watcher van De Telegraaf op zijn Twitter-account.

Het is de bedoeling dat Bergwijn vrijdag definitief aansluit bij de Amsterdamse club. Eerder op deze woensdag doorstond de aanvaller zijn medische keuring. In de ochtend werd hij gekeurd in het Amsterdamse UMC en in de middag volgden andere onderzoeken in de Johan Cruijff ArenA. Tegelijkertijd maakte Ajax opnamen voor de presentatie en werd Bergwijn geïnterviewd door Ajax TV, zo schreef De Telegraaf woensdagochtend al.

Schreuder kon woensdag meerdere internationals verwelkomen

Woensdag kon Alfred Schreuder al meerdere internationals verwelkomen op De Toekomst. Onder meer Antony, Jurriën Timber, Daley Blind, Davy Klaassen, Nicolás Tagliafico, Steven Berghuis, Mohammed Kudus, Dusan Tadic en Edson Álvarez meldden zich. Lisandro Martínez en Sébastien Haller waren niet terug te zien op de foto's van Ajax. Dat hoeft niet direct te betekenen dat zij niet aanwezig waren, maar beide spelers staan wel in de nadrukkelijke belangstelling van diverse clubs.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties