Schreuder verwelkomt internationals en kan werken met 'complete' groep

door Bart Veenstra 51

Bron Ajax.nl

Schreuder verwelkomt internationals en kan werken met 'complete' groep

door Bart Veenstra 51

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax-trainer Alfred Schreuder kon woensdag meerdere internationals van de Amsterdamse club verwelkomen op Sportpark de Toekomst. De internationals zijn teruggekeerd van hun vakantie en begonnen woensdag aan de voorbereiding op het komende seizoen.

Op Ajax.nl zijn onder meer Antony, Jurriën Timber, Daley Blind, Devyne Rensch, Kenneth Taylor, Davy Klaassen, Nicolás Tagliafico, Steven Berghuis, Mohammed Kudus, Dusan Tadic, Mohamed Daramy en Edson Álvarez te zien.

Op de foto's die Ajax heeft geplaatst zijn overigens Lisandro Martínez en Sébastien Haller niet terug te vinden. Dat hoeft echter niet direct te betekenen dat zij niet aanwezig waren. Wel is het zo dat Martínez kan rekenen op concrete interesse van Arsenal en Manchester United, terwijl Haller op weg is naar Borussia Dortmund.

Ajax schrijft echter dat de selectie 'weer compleet' is en dat Schreuder beschikt over een grote groep. Richting het trainingskamp in Oostenrijk speelt Ajax nog twee oefenwedstrijden in Nederland. Aankomende zaterdag speelt het elftal van Schreuder tegen NK Lokomotiva Zagreb, terwijl volgende week vrijdag wordt geoefend tegen KAS Eupen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.