'Ten Hag wil Martínez snel als speler van Manchester United; Arsenal geeft strijd niet op'

door Bart Veenstra 228

Bron Fabrizio Romano

'Ten Hag wil Martínez snel als speler van Manchester United; Arsenal geeft strijd niet op'

door Bart Veenstra 228

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag wil dat zijn nieuwe club Manchester United er alles aan doet om de transfer van Lisandro Martínez zo snel mogelijk af te ronden. De manager van de club van Old Trafford voelt de hete adem van Arsenal in de nek en daarnaast wil hij Martínez erbij hebben tijdens de trip van Manchester United in Azië en Australië.

Transferjournalist Fabrizio Romano meldt daarnaast dat Martínez bij Ajax duidelijk heeft aangegeven dat hij wil vertrekken. Ten Hag hoopt dat Martínez na Tyrell Malacia en Christian Eriksen - die beiden nog wel gepresenteerd moeten worden - zijn volgende aanwinst wordt.

Arsenal geeft strijd om Martínez nog niet op

Tegelijkertijd geeft Arsenal de strijd om Martínez niet op. De Londenaren zouden in Martínez vooral een linksback zien. Bij Arsenal is Kieran Tierney normaal gesproken de linksback, al is de Schot blessuregevoelig.

Ajax verlangt minimaal vijftig miljoen euro voor Martínez en tot zover bekend is er nog geen bod gedaan dat dat minimale bedrag heeft benaderd. Arsenal en Manchester United kwamen - zover geschreven werd in binnen- en buitenlandse media - beide vooralsnog niet verder dan een bod van 45 miljoen euro, inclusief bonussen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties