Ajax brengt nieuwe Culture Wear kledingcollectie uit!

door Jari Perridon 0

Bron Ajax.nl

Ajax brengt nieuwe Culture Wear kledingcollectie uit!

door Jari Perridon 0

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft een nieuwe kledingcollectie uitgebracht. Het gaat om de 'Culture Wear' lijn. De Amsterdammers hebben in samenwerking met Adidas twee t-shirts, een hoodie, een tracktop en een pant uitgebracht. De hele collectie is verkrijgbaar via de Ajax webshop en in de Ajax stores gevestigd in de Johan Cruijff ArenA, Kalverstraat en Bataviastad.

De twee t-shirts die zijn uitgebracht bij deze nieuwe collectie zijn in twee verschillende kleuren verkrijgbaar, wit en donkerblauw. Beide shirts hebben hetzelfde concept. Op de achterkant van de shirts is in het groot en zeefdruk van het Ajax-logo te zien. Op de voorkant van het t-shirt is links op de borst in het klein een Ajax-logo te zien met daarboven het logo van kledingsponsor Adidas.

De nieuwe hoodie die verkrijgbaar is, is ook donkerblauw. Op de rug van de trui is eveneens een zeefdruk te zien van het Ajax-logo in verschillende kleuren. Ook op de borst van deze trui is in het klein het Ajax-logo terug te vinden. Dit logo is, net als bij de t-shirts, op de stof genaaid. Ook het Adidas-logo is terug te vinden op de borst.

Kleurencombinatie in lijn met het nieuwe uitshirt van Ajax

De tracktop heeft iets meer variatie in kleuren. Er is gekozen voor een kleuren combinatie van donkerblauw, geel en lichtblauw. Deze kleuren zijn in lijn met de kleuren die te zien zijn in het nieuwe uitshirt van de Amsterdammers. Deze kleuren komen ook terug in de trainingscollectie. De tracktop is donkerblauw en die kleur loopt door over de mouwen van de tracktop. Op de mouwen zijn de drie Adidas-strepen in het lichtblauw te zien. Om en nabij het middenrif is een horizontale gele baan te zien die de donkerblauwe kleur scheidt van de lichtblauwe kleur die te zien is op de onderste helft van de top. De achterkant van de top is ook lichtblauw.

De bijpassende pant heeft dezelfde kleurencombinatie. Aan de voorkant is veelal de kleur donkerblauw terug te zien. Het logo is in geel afgebeeld. Op de achterkant is halverwege de broekspijpen een gele baan te zien waarna dit overgaat in lichtblauw. De Adidas-strepen lopen tot halverwege de broek.

Lees meer over: