'Ajax bij huur Ziyech bereid helft van zijn salaris over te nemen en huursom te betalen'

door Bart Veenstra 407

Bron De Telegraaf

'Ajax bij huur Ziyech bereid helft van zijn salaris over te nemen en huursom te betalen'

door Bart Veenstra 407

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax is bij een huur van Hakim Ziyech bereid de helft van zijn salaris over te nemen en een huursom te betalen. Dat meldt De Telegraaf dinsdagochtend. Op dit moment verdient Ziyech tien miljoen euro bij zijn huidige club Chelsea, waardoor Ajax hem zo'n vijf miljoen euro aan salaris zou gaan betalen.

Ziyech is bij Ajax de beoogde opvolger van Antony. Laatstgenoemde vertrekt in de laatste week van de transferperiode mogelijk naar Manchester United. Klaas-Jan Huntelaar, de rechterhand van technisch manager Gerry Hamstra, voerde al meerdere gesprekken met Ziyech en weet dat de spelmaker openstaat voor een transfer naar Ajax.

De kans dat Ziyech terugkeert, lijkt de laatste dagen steeds groter te worden. Maandag nog plaatste zijn broer Abdullah een foto van Hakim Ziyech in een Ajax-shirt op Instagram. Daarmee voedde hij de geruchten over een terugkeer van The Wizard in de Johan Cruijff ArenA.

Schreuder heeft intern herhaald Antony onder geen beding kwijt te willen

Voor een terugkeer van Ziyech bij Ajax lijkt het wel noodzakelijk dat Antony vertrekt bij de Amsterdamse club. Ajax-trainer Alfred Schreuder zou bij Ajax intern hebben herhaald dat hij Antony onder geen beding kwijt wil. Bovendien is hij gevraagd naar zijn mening over Ziyech, met wie hij bij FC Twente en Ajax eerder naar tevredenheid samenwerkte. De Telegraaf meldt niet hoe Schreuder daar tegenover staat.

Sportbookies had afgelopen weekeinde tachtig procent van zijn voetbalwedstips juist. Check hier de laatste tips!

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.