'Antony is persoonlijk akkoord met Manchester United; Ajax kan bod van 94 miljoen euro verwachten'

door Jesse ter Haar 647

Bron O Globo

'Antony is persoonlijk akkoord met Manchester United; Ajax kan bod van 94 miljoen euro verwachten'

door Jesse ter Haar 647

Bron O Globo

Laatst geüpdatet

Antony en Manchester United hebben een persoonlijk akkoord bereikt, zo beweert O Globo. Ajax zit de deal echter nog dwars en wacht op een beter bod van de Engelse club. Nadat de Amsterdammers eerder een bod van tachtig miljoen euro afwezen, lijkt het verhoogde bod er nu te komen. Manchester United zou 94 miljoen euro willen betalen voor de dribbelaar.

De linkspoot geldt als dé speler die de aanval van de topclub moet komen versterken. Hoewel hij graag de overstap naar de Premier League wil maken, speelt Ajax 'hard spel' in de transferonderhandelingen. De Amsterdammers verlangen een bedrag van richting de honderd miljoen euro voor Antony en bij dat bedrag lijkt Manchester United in de buurt te gaan komen. De club van Erik ten Hag dient spoedig een bod van 94 miljoen euro in bij Ajax.

Het nieuws over het bod van tachtig miljoen euro stamt alweer van vier dagen terug. Vanuit Engeland werd toen bekend dat Ajax niet akkoord ging met het bedrag. Vrijwel meteen werd echter ook duidelijk dat Manchester United nog zou terugkeren met een verbeterd bod. In aanloop naar het verbeterde bod is Antony afwezig op het trainingsveld van Ajax. Bovendien vertelde hij Alfred Schreuder mentaal niet klaar te zijn om tijdens Sparta Rotterdam - Ajax in actie te komen en dus moest de club het zondag zonder hem doen.

Na afloop van het duel vertelde Schreuder niet geheel blij te zijn met de situatie. Het zou immers niet de eerste basisspeler van Ajax zijn die tijdens de huidige transferperiode vertrekt. 'We hebben in deze transferwindow al vijf à zes basisspelers verkocht en niet de minste. Ik vind het niet goed voor Ajax als er nog een speler weggaat. We gaan zien wat er gaat gebeuren, maar ik ga ervan uit dat Antony niet vertrekt', sprak hij toen.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.