Ajax bij bookmaker favoriet voor Europa League-duel met Union Berlin (ad)

door Bart Veenstra 17

Bron ad

Ajax bij bookmaker favoriet voor Europa League-duel met Union Berlin (ad)

door Bart Veenstra 17

Bron ad

Laatst geüpdatet

Ajax geldt bij de bookmaker als de favoriet voor het heenduel én het tweeluik met Union Berlin in de tussenronde van de Europa League. De Amsterdammers zijn klimmende uit een dal, terwijl Union Berlin een goed seizoen kent in de Duitse Bundesliga. De tegenstander van Ajax staat tweede en zit koploper Bayern München namelijk op de hielen.

Ondanks de goede vorm van Union Berlin dit seizoen en het mindere seizoen dat Ajax tot nu toe kent, is Ajax toch de favoriet voor donderdag en het tweeluik an sich. Voor de wedstrijd van donderdag krijg je namelijk 1,90 keer je inzet terug als Ajax wint, terwijl de odd voor een zege van Union Berlin op 4,00 staat. Een gelijkspel staat op dit moment op 3,60.

Volgende week donderdag (23 februari) staat de return in Berlijn op het programma en dan wordt bekend welke ploeg zich plaatst voor de achtste finales. Bij de bookmaker is Ajax de favoriet om die ronde te bereiken. Zet jij namelijk in op Ajax dat doorgaat naar de volgende ronde, levert dat je 1,66 keer je inzet op als dat lukt. Voor Union Berlin is de odd hoger: 2,10.

Wie gaat er scoren voor Ajax?

Ajax wist sinds het aantreden van trainer John Heitinga al regelmatig het net te vinden. Een van de spelers die flink op dreef is, is Mohammed Kudus. Ook tegen Union Berlin zal de creatieveling weer op zoek gaan naar een doelpunt. Denk jij dat Kudus tegen de Duitsers scoort? Zet dan in en ontvang 3,10 keer je inzet terug als hij scoort!

Ook Steven Berghuis zal loeren op een doelpunt. Voor een goal van de aanvallende middenvelder, die de laatste weken regelmatig wist te scoren, krijg je 3,75 keer je inzet terug! Wordt het toch weer Dusan Tadic die scoort? Dan krijg je eveneens 3,75 keer je inzet terug!

Denk jij dat Ajax donderdag in eigen huis wint van Union Berlin? Zet dan in en ontvang 1,90 keer je inzet terug bij een Amsterdamse zege!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.