'Ajax benaderde Dalić voor trainerspost; Reschke bedankte voor functie td'

door NielsOpdam 325

Bron Kick-off Podcast

'Ajax benaderde Dalić voor trainerspost; Reschke bedankte voor functie td'

door NielsOpdam 325

Bron Kick-off Podcast

Laatst geüpdatet

Ajax heeft contact gelegd met Zlatko Dalić, de bondscoach van Kroatië, zo vertelt Mike Verweij in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. Hij heeft (voorlopig) echter vriendelijk bedankt voor het aanbod. Daarnaast zou Michael Reschke ook 'nee' hebben gezegd tegen de functie van directeur voetbalzaken bij Ajax.

Volgens Verweij is het 'zeker' dat John Heitinga het seizoen afmaakt als interim-trainer bij Ajax. 'Er is contact gelegd met Dalić, de bondscoach van Kroatië', vervolgt Verweij zijn verhaal in de podcast van het medium. Ajax heeft de oefenmeester benaderd om te kijken of hij openstaat voor een functie in Amsterdam. 'We hebben begrepen dat er in totaal drie mensen gepolst zijn om het definitief over te nemen van Schreuder als het mis zou gaan. Drie keer is Ajax een "nee" verkocht.'

Valentijn Driessen vertelt dat Dalić het seizoen afmaakt bij de Kroatische voetbalbond, omdat zij geplaatst zijn voor de 'Final Four' van de Nations League. Verweij weet niet welke andere trainers 'nee' hebben gezegd tegen de trainerspost bij Ajax. Hij heeft wel nieuws over het binnenhalen van een technisch directeur. 'Ajax is terechtgekomen bij Michael Reschke, de oud-directeur van onder meer Bayern München en Schalke 04.'

'Reschke bedankte voor de eer'

De 65-jarige Duitse bestuurder is een oude bekende van Klaas-Jan Huntelaar, die nu technisch manager is bij Ajax. 'Maar ook hij heeft bedankt voor de eer. Het is best zorgelijk voor Ajax als mensen niet graag meer naar je club komen', besluit Verweij.

Denk jij dat Ajax tegen Excelsior weer eens weet te winnen? Zet nu in en krijg 1,25 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.